62

Анонимен

преди 4 години

бай-бай Британия.ние оставаме с Франция и Германия.

61

минувач

преди 4 години

Никой няма да ги пусне да излязат от ЕС, не се заблуждавайте!

60

Анонимен

преди 4 години

Британците искат да запазят привилегиите на членовете на Евросъюза,но да не дават членския си внос.Свободното придвижване стоки и хора те го разбират само еднопосочно,т.е от Великобритания към другите държави,но не и обратно.Ако това имат пред вид под "страхотна сделка",по-добре да се закрива Евросъюза и всички обратно в средновековието.Но Меркел,Макрон и останалите не биха позволили това.

59

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете тях. Още имат имперско самочувствие и т.нар. Commonwelth от 53 страни с 2.5 млрд население, а кралицата е монарх на една дузина държави. И сега най-висшият им орден за заслуги е OBE- Орден на Британската Империя

58

Обикновен човек

преди 4 години

Великобритания се отърва от лапите на ЕС.То ако беше хубаво и добре този съюз ингилизите нямаше да се изнесат.Значи хората от острова знаят неща които ние може да научим след 20 години за ЕС.

57

Анонимен

преди 4 години

В събота става интересно. ЕС опитва да им окаже натиск на парламента като намеква, че няма да удължава срока (и Юнкер се изказа в такъв смисъл) и трябва да се излиза със сделка или без на 31-и. От друга страна всички опозицонни партии вече се обявиха срещу сделката, а и от торите някои предпочитат без сделка. Май решението сега ще е каквато и да е сделка или без и резултатът не може много да се предвиди.

56

Радослав

преди 4 години

До 51А твоето пък пръщи и пръска. Какво точно си казал, че нещо никаква мисъл не видях освен заяждане? И кое не ти харесва в моята мисъл? Че МВР е виновно за това, че не си върши работата ли? Какво медал ли искаш да им дадеш? Че докато пред тях се извършва престъпление, те си гледат мачлето и грам не им дреме? Еми утре теб ако те изнасилят пред полицай и той не се мръдне пак ли ще искаш да го наградиш с медал или ще си бесен, че не се е мръднал да си свърши работата за която му плащаме?

55

Анонимен

преди 4 години

Няма сделка. Сделката трябва да бъде приета от долната им камара в събота, където пак ще бъде най-вероятно отхвърлена. Джонсън вече няма мнозинство. Той ще се опита да ги изкара без сделка, макар че приеха закон против това, включително като се споразумее с поне една държава от 27-те да гласува срещу удължаване на срока.

54

Анонимен

преди 4 години

И сега екзитите започват.Ако дадат на Англия само на хляба мекото, тоя съюз започва разтурянето по рано от очакваното. Това ще бъде добре за нас.Ще намалеят , а най вероятно ще спрат траншовете от Брюксел с които се финансира Борисов, и ще разруши герб.Това ще се отрази първо зле , но постепенно умните ще имат възможност да надделеятНо и от американците трябва да се отървем също за да потръгне.

53

Анонимен

преди 4 години

Жалко, дано не го приемат в парламента. Трябва твърд брекзит за тея ***.

52

Анонимен

преди 4 години

Радо е на джам, не му се сърдете

51

Минаващ

преди 4 години

Британците се отърваха от този изкуствен съюз.Сега очаквайте домино ефект.Играта започва мили дами и господа.

50

до Радослав

преди 4 години

Радославчо, казах ти мисленето ти не се отличава с кой знае какво качество. Спри да спамиш, моля.

49

Радослав

преди 4 години

До РАДОСЛАВЕЕЕЕ....Не е социална, а паразитна защото социална означава за всички по равно, а в момента се взима от едните за да се даде на другите! Ако бяхме социална държава помощите щяха да са за всички, без значение от доходи или социално положение! А не както е сега, щом работиш твоето дете е наказано, че ти си съвестен гражданин, а онова на мързеливия да е храненик на държавата! Това не е социална държава, а бардак в полза на мързеливите, готованците и тн.!

48

Радослав

преди 4 години

До шматкаЗащо само 1 оставка да оправя нещата?Защо да гърми само най удобния бушон?Ок, виновни са БФС, да си понесат последствията, но да стане същото и с всичко останали виновни институции!А не един да обере пешкира вместо 200!БФС са виновни, че са ги допуснали, но МВР е виновно, че е гледало как пред него се извършва престъпление и са ги оставили да си заминат без проблем и сега като стана скандала се сетиха да пилеят още пари за да ги издирват,а те бяха там, можеха на момента да ги арестуват

47

Радослав

преди 4 години

До шматкаДобре, ще остави отборите без публика, после ще ревнем защо отборите нямат пари за да се издъжат или за ремонт на стадионите. Има закон за хулиганство, закон които трябва да се прилага от МВР, а те не са си свършили работата! Нали за това им плащаме заплати? Работата на МВР е на първо място превенция, не е да не ги знаят, не е да немогат да застанат близо до тях и на момента да ги закопчеят и да ги водят в районото да нощуват там. Не казвам, че БФС няма вина, а че и други имат такава!

46

шматка

преди 4 години

До РадославВ голяма грешка си че БФС няма как да контролира гамените.Отнемане на домакинстваСрещи без публикаГлобиСамо че БМ си лапаше кинтите и въобще не му дремеше че на стадионите останаха само гаменитеОще ли се съмнявате в неговата вина за сегашното дередже на Бг футбола.

45

КВА СДЕЛКА, БЕ..

преди 4 години

Колко ще плати Британия, за да излезе от ЕС?!МУФТАТА ДО СЕГА, КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАТИ В ЕС?!!

44

Радослав

преди 4 години

полицай + гориво и амортизация на коли да обикалят из държавата да издирват индивиди които е ТРЯБВАЛО да бъдат арестувани НА МОМЕНТА, а не постфактум след 5 дена да ги издирват под дърво и камък! Това е нагледен пример за пилеене на публичен ресурс! Задължение е на МВР да следи за спазване на законите, а не на БФС! БФС няма право да арестува хора, това е задължение на МВР, но не се чува нищо за уволнение на министъра на вътрешните работи! Неговата оставка кога?

43

Радослав

преди 4 години

Вместо всички граждани да задаваме правилни въпроси и да искаме решения ние се заобиждахме от това кои, къде, какво си пишел! Най голяма вина за расизма в България има правителството и НС заради правата които дават на "социално слабите братя" и задълженията за данъкоплатците! А факта, че една тумба полицай им платихме заплати да пазят реда на стадиона и те си взеха парите, но не си свършиха работата като арестуват виновните в хулиганство пред тях и сега ще трябва да платим заплати на друга тумба