9

Анонимен

преди 4 години

За минута и 24 сек не може да отвие една гайка. Аз веднъж помагах да сменяме гума на Чавдар, там гайте са сплеснати, против саморазвиване и през цялото време са натегнати, докато ги отвиваш.

8

Ела бе

преди 4 години

Нашия ела да ти дам да смениш на мойто ремарке гумата като си голем само резевната неможеш да свалиш. Ръждясали гайки крика скапан ела ела....

7

Путкин

преди 4 години

Ние Българите винаги сме номер едно! Горд съм че съм Българин!!!

6

Анонимен

преди 4 години

О, 7, то само товарите на нашите превозвачи се крадат! А и проблемът не е "в България", а при транспорт основно в чужбина. А товарите не се застраховат? Ама никак? Затова трябва и шофьорът да го играе пазач, автотенекеджия, авторемонт и въобще момчето за всичко на няколкото ненаяли се монополиста - превозвачи в България.

5

до 3

преди 4 години

Спят в кабината, за да си пазят товара. В България няма ОХРАНЯЕМ тир паркинг. Оставиш ли зареден камион на сутринта голяма част от товара е разтоварен, *** не спят... затова и много минават транзит оттук, не остават да нощуват. Изобщо не си мислете, че някой ги кара насила да спят в кабината. А в нея има легло, между другото, този вид МПС е предвидено и за нощувки или кратки почивки.

4

House M.D.

преди 4 години

Разбира се, че е роден! Няма как нероденият да сменя гуми!

3

Анонимен

преди 4 години

Има нещо емблематично в това точно наш тираджия точно във Франция да спечели състезание, като това. Ето, значи, французите - Макронци мислят за добруването на нашите шофьори, дори ги награждават, а тук работодателите им ги карат да спят в кабините и не им позволяват да се връщат при родните си семейства така, както го прави европейският работодател.

2

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в цивилизованите страни тираджиите викат сервиз да сменят гумите , у нас сами си ги сменят на пътя ... Че и се гордеем с мизерията си

1

Анонимен

преди 4 години

Нашите тираджии - най-добрите тираджии. Браво!