21

Анонимен

преди 4 години

А така правете си сметката какви български производства имаме-никакви защото сме полизурковци на ония от ЕС-до това ни докара гардът Борисов

20

Анонимен

преди 4 години

Ново пет,комсомолчето крадец Велев почнал да свири на струна,криза и рецесия! Другарю Велев,другарю Велев тя кризата ще дойде рано или късно,ама бъди сигурен,че след Нея твоят и на твоите другарчета"бизнесът"тоя път ще отиде в небитието!

19

Неграмотност

преди 4 години

Цитат: ... глобалната икономика ще нарасне с 3%. Това е най-лошата цифра след ...*3% е процент или число, но не е цифра. Учи се в първи клас.

18

Значи 2

преди 4 години

Парите не съществуват сами по себе си. Те съществуват заради хората. Робот търсене не генерира. Хората не получават достатъчно поне от 70-те и възпроизводството е нарушено. Биологично, социално и на ниво образование/култура/здраве. Какво търсене чакате, като директно обезценявате доходите с явно печатане на пари вече над десетилетие и така бъркате в спестяванията на народеца?

17

брях

преди 4 години

Хубоу,че фаувето не отвориха завод тук.Тъкмо щяха да назначат сумати народ,пък после да го съкращават.Абе кви са тия смешни статии,бря!

16

Значи

преди 4 години

Проблема е, че от алчност докарвате кризи. Върхушките по света феодализираха народа, като го вкараха във финансова спирала да плаща прескъпо за имоти и/или образование, дори и здраве. Тук, а и по света все по един и същи начин върви корупцията - чрез раздаване на имоти и други благинки с отклонение от пазарната стойност. Народа изтрещя и започна да сатваря пари в имоти, които не му трябват. И сега се чудим къде е икономиката? -ами в имотите. Специално в бг стана като с лалетата в Холандия.

15

До 15

преди 4 години

И аз съм там и мразя скапана софия

14

Анонимен

преди 4 години

В Германия се чувствам супер

13

До 9

преди 4 години

Не са бежанците проблем !Това че смучат дори би трябвало да субсидира икономиката.Негативите от тяхното присъствие там по-скоро е спада на стандарта на живот в Германия.Макар и с малко,но наистина е факт.

12

Анонимен

преди 4 години

Щом васил велев го е казал, значи ще се случи обратното.

11

Алла - балаааа

преди 4 години

До да ти *** и ръста!когато няма ръст има рекорди и когато няма революция - има еволюция!

10

Анонимен

преди 4 години

Накратко, да чакаме през 2020-та нова криза.

9

анонимен

преди 4 години

Е, как няма да има спад в германската икономика, като мама Меркел напълни страната си със сирийски и афганистански многодетни ***, които смучат наготово, без да работят?! Това ще се случи и с икономиката на цяла Европа, не само на Германия!

8

да ти еба и ръста!

преди 4 години

До АнонименВсичко е лъжа и измама! Ходи да гласуваш за разбойниците на БКП!

7

Анонимен

преди 4 години

Споко....,лек трус,нищо повече.Нормално е да има насищане на потреблението,но обикновено до 18 месеца всичко тръгва нагоре отново.Това вяление ще го има през 10на години .Съвсем рутинна икономическа закономерност.Като сложим и процент от политически причини като Брекзит,Сирия...Общо взето,няма място за притеснение.Светът отива към по-висока цена на човешкия живот,а това задължава господарите ни да ни пазят от разгром на човечеството.Ше се овладеят нещата.Лек ден

6

Анонимен

преди 4 години

копирани бездарно статийки под път и над път! журналистиката ви е на нивото на футбола!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Щом прочетох "АИКБ Васил Велев" и ми стана ясно. Нямаше нужда да продължам да чета.

4

Анонимен

преди 4 години

Консуматорското общество се пренасити. Вече всеки има по 2 коли, 3 телевизора, 5 мобилни устрийства, персонален компютър и т. н. По-добре работете за рециклиране на *** и опазване на природата, отколкото да се чудите още какъв нов *** да произведете.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя хубавец се опитва да внуши че, проблемите които имат неговите фирми са и проблеми на икономиката като цяло!

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

И аз съм...съкратен от спада в дойчланд.Прекопавахопах редовно...градинката на една дойч-пенсионерка в Кривунделово,но спря да ми...плаща и аз спрях да се...напъвам.