9

Анонимен

преди 4 години

Скъпите играчки не са за всеки,но това е друга бира.По-важното е как един искрен ентусиаст е препънат и бутнат в затвора от конкуренцията.Та той ако е бил измамник,нямаше да се занимава с нови технологии и наука,а щеше да продаде веднага патента,но не го е направил защото е искал да се докаже.Направили са му мръсно от Ферари и останалите които държат пазара на скъпите коли.Жалко че такава е реалноста в съвременният бизнес.

8

Кому е нужна тая

преди 4 години

бръкма, дето е на 5 см над асфалта !?къде ще я карате по страшните дупки дето се появиха дори по немските магистрали за условията на новия евреиски световен ред ви требе нещо в стил мталбе - да върви до дупките и по неизринатия снег дето покрива пъртищата на гнусното ни държавенце 5 месега в годината на випреки на тъпите еврейски глобални затопляния

7

Сандо

преди 4 години

До До 1 Ами психодиспансерите взеха да ги закриват, къде да ходим?

6

До 1

преди 4 години

Боже колко луди са на свобода пред компютрите...

5

Сандо

преди 4 години

Купувайте само Мерцедес. Моят в момента е на 1 395 000 км, без ремонт по двигателя. В сервиз е влизала единствено за смяна на спирачни дискове, накладки и други дребни неща. Автоматичната скоростна кутия, също не е пипана, освен за смяна на масло. Това не са просто автомобили, а нещо извънземно.. и имам чувството, че са правени да са вечни.

4

А бе

преди 4 години

То и Тесла е малко на ръба на измамата....Въпреки произведената значителна бройка.

3

Иванов

преди 4 години

*** чудовището. Що за човек ще хвърли милион за това тенеке?

2

Анонимен

преди 4 години

АВСТРИЯ Е ИЗВЕСТНА С ТОВА, ЧЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА КЛОАКА НА ЕВРОПА

1

Русия

преди 4 години

Туй си Лада. Тия са крали от руснаците - Lada Raven