17

Анонимен

преди 4 години

Хаха, Метъла бил мъртъв! Металика били мъртви след Бъртън... СмехВсе още събират по 50-60к по стадионите, майсторите по 500 човека у кръчмите...Пожелавам му да се оправи и да ги видим поне още 2-3 пъти у Бг

16

Анонимен

преди 4 години

До BurzumИ ти кат одъртееш ще си смениш вкусовете.

15

бай дърт металист

преди 4 години

Много ми харесват металика.Ама нямам желание да ги слушам.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Другите са ***.Ти си много хубав и умен.

13

Анонимен

преди 4 години

До глупаците в коментарите, метъла не е мъртъв даже си е много жив.Няма друг жанр с такова огромно разнообразие и толкова много групи,които наистина свирят и сами си пишат музиката, за разлика от поп шитните.Естествено има и разбирачи които знаят само Металика, Слейър и Мегдет и за тях жанра е мъртъв като мозъка им.По-добре ми е да си слушам групи с по 2000 гледания и истинско майсторство отколкото да отида на концерт на металика и там да срещна Галина или Томи стораро.

12

Гробокопач

преди 4 години

До Solar PowerА пък аз и пея и свиря народен фолклор ;))) Но, Металика отдавна не са това, което беха. Тотал комерс са, нема го оня дух, начин на композиране на песните, въобще няма я визията на Бъртън върху творчеството на групата;))) Неслучайно те и досега си плачат по него, както Ахат за запопеният Главев, който сега, напълно се самоанатемоса;)))

11

Solar Power

преди 4 години

До 11: Написъл си пълни глупости. Аз също слушам Death, Sepultura, Venom ... Металика.Дори слушам и народна музика и обичам много класиката като Вивалди. Слушам всичко което се свири и пее :) Не съм инвалид и ограничен да слушам например само D.R.I. !Последните години няма по добра хард/метъл група от Металика ако измерим продажбите на албуми. А това е най-добрия и лесен начин да измериш колко е добро едно нещо :)

10

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименЗначи през 80-десетте те бяха с голямоз начение, понеже и албумите им бяха силни. Зависи на кой жанр в метъла си любител. Ако си на коравият и брутален ***, естествено Металика, нема те удовлетворяват напълно,а само донякъде. Отиваш на други групи. Ако си на Блека и Дета, то е ясно, че за теб, тия с абоза и комерс отсейде, а Мейдън са си диско;))) или метъл за жени. Металика се опитаха да държат Златната Среда и до едно време, успяваха, но конкуренцията стана голяма.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8В момента метъл жанра е мъртъв. Ако така продължава Металика дълго време ще са на върха.

8

селянин

преди 4 години

Хич не го жалете, червив е с пари.

7

Анонимен

преди 4 години

Тази група винаги за мен е била надценена. Песните им не са нищо особено.

6

Анонимен

преди 4 години

Зяпах наскоро S&M 2, страшно одъртели Джеймс и Кърк. А Ларс си е рептил като Том Круз.Все пак, от 30 години по-големи от Металика няма )

5

Анонимен

преди 4 години

Бяха много яки в Цюрих през май, тази година! 55 000 фенове на стадиона! Нито следа от проблеми...

4

RTL

преди 4 години

Ride The Lightning - най-добрият им албум

3

Гробокопач

преди 4 години

Вижте ся, Хетфийлд е Пътник, отива при великият Клиф Бъртън да му прави компания. Хетфийлд си е пияница, още от създаването на групата и оттогава е от клиника в клиника;))) Неслучайно концертът в Castle Donington 1985 г., който неслучайно наричахме "Пияният концерт";)))

2

Анонимен

преди 4 години

Абе едва ли е само алкохола...

1

Анонимен

преди 4 години

Жалко за Хетфилд. Дано се оправи и пак да ни радва.