10

Путин

преди 4 години

СПИРАЙТЕ ! Русия ще печели от продажбата на оръжие !!!

9

BM

преди 4 години

то май се оказва че всички държави произвеждащи оръжия са добре развити,а останалите ?

8

мияяяв - хав хав

преди 4 години

На такива новини най много ще се радват Руснаците. И без туй Турция е навита да купува от тях.Голяма работа че Канада и други страни няма да продават оръжие, ако не продават няма да печелят пари. Турция не губи нищо.

7

Анонимен

преди 4 години

Турция започва да купува оръжие от Русия !Евтино и практично !

6

Анонимен

преди 4 години

Малиии цел свет е продавал оръжие на Турчина. Та те са го заринали има оръжие за 20 годишна война. Немци канадци американци и каквили още не са си пласирали оръжието в турция. Сега когато видяха че турчина не им се подчинява и неще да спре завоевателната война го заплашват че ще спрат да му продават. Нямат ли закон в това Нато че ако държава от блока нападне независима държава следва нападение на същата тази държава от държавите членки на Нато. Или това нее демократично. Вашта *** деби, лска.

5

Анонимен

преди 4 години

"НАЛИ ТУРЦИЯ ВСИЧКО САМА СИ ПРОИЗВЕЖДАШЕ!!!ОНОВА ДЕТО ПИШЕ В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ ПАК НИ ИЗЛЪГА ТУК!"----То едното не пречи на другото. И в България се произвежда сирене, но всеки си купува каквото иска. Аз лично предпочитам да си взема вносно, понеже пасва по-добре на пастата в която ще го настържа или в салатата в която ще го сложа. Гошо от долния етаж ползва само българско, защото му харесва повече.

4

Анонимен

преди 4 години

България трябва да се разграничи от санкциите на идьотите срещу Турция. България трябва да бъде в приятелски отношения с Турция.

3

мияяяв - хав хав

преди 4 години

хахаха. Голяма работа е направила Канада.

2

Независим Кюрд

преди 4 години

Браво на Канада. Турция е агресор и окупатор. Трябва да бъде санкционирана на макс

1

АнонимеН

преди 4 години

НАЛИ ТУРЦИЯ ВСИЧКО САМА СИ ПРОИЗВЕЖДАШЕ!!!ОНОВА ДЕТО ПИШЕ В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ ПАК НИ ИЗЛЪГА ТУК!