41

Анонимен

преди 4 години

Fuk

40

Нали ни бяха

преди 4 години

съюзници нещо. Даже обща бригада правихме с турците. Кво стана бре....

39

Krom

преди 4 години

До Анонимен 32 - верно ли пич? Ходи да споделиш това "прозрение" в Батак или Перущица на висок глас. Ако имаш топки, де! Там ще ти прояснят "познанията" така, че чак след месец ще ползваш задните си части за сядане!

38

АРЕ ЕВРОАТЛАТИЦИТЕ

преди 4 години

да ги чуем с "компетентно" мнение.....Е ли ТУРЦИЯ стожер на мира и НАТО ...или ЕРДОГАН си е нещо друго.... може би руски агент а, Хибридна война , фейк нюз и тем подобни брътвежи на атлантици

37

Krom

преди 4 години

Америка създаде питбул. Напомпа го със стероиди - финанси и оръжие. И което е по важно, напомпа го с амбиции. Европа помогна доволно. И ето, че питбула се доказа. Като всеки уважаващ себе си питбул захапа ръката която го храни. Къде е изненадата, уважаеми зрители?

36

анонимен

преди 4 години

Робство не е имало, това е унизително, но сме били чиста проба колония - и не ми говорете, колко е била добре страната /ТО И СТРАНА НЕ Е ИМАЛО/, в една теократична империя, достатъчно е само да видите сградите в тогавашна Европа , метрото в Англия е било построено преди нашето освобождение, изобщо, ние сме прескочили индустриалната революция точно в тази велика империя.........

35

Да бе да

преди 4 години

От както се появи интернета само едно и също чета Турция ще се срине, 500 г. робство и тн... И от тогава до ден днешен Турция се развива, а тези 500 г. робство ли е било ?!!?! Това трябва да се спори със *** които били закарани в Америка с кораби.

34

Анонимен

преди 4 години

"Не знам каква история четеш, но *** веднага си изпий хапчетата, че започваш пак да говориш глупости."Хайде да говорим за история... Да видим кой по-добре познава историята! Стига вече фашистки тъпoтии, вълшебни приказки за милиони орди от зли турци с които смелите българи уж се борили дълго и изтощително време. Няма такова нещо.

33

до 32 манерката изто

преди 4 години

Не знам каква история четеш, но *** веднага си изпий хапчетата, че започваш пак да говориш глупости.

32

Анонимен

преди 4 години

"няма какво толкова да се мисли, Европа трябва да се намеси в защита на кюрдите."Искаш да кажеш, че Европа трябва да помага на терористи ли???Абе хора, пийте си хапчетата!

31

Анонимен

преди 4 години

"Няма как да ме е жал, за държава която пет века издевателстваше над България."Ти там ли беше? Ти 5 века ли си живял? Помниш ли? Свидетел ли си? Няма издеватвлства, робството е мит. И всички умни хора могат да сметнат колко прави 2+2 и да си направят изводи дали нещо го е имало или не, на база проста логика и доказателства. А доказателствата сочат, че робство не е имало. Българите сами влизат в състава на Османска империя и това е факт. Само Търновско царство и то 1 град само оказва съпротива

30

GHT

преди 4 години

"Турция навлезе в Сирийска територия с редовната си армия и башибозук съставен..."Какво велико нещо е Кармата (или го наречете Вселенски баланс). Нали знаете, че основна съставна част на башибозука са били кюрдите?! Сега им се връща на пра-пра-пра-внуците.

29

Ха ферим!

преди 4 години

До Евалла на ЕРДОТурциа никога не се е проваляла с модерната си и многобройна действаща войска!

28

ГЯУР

преди 4 години

До АнонименБих се гордял с турското робство! Свобода навсякъде която *** ни я отнеха!Те са най-големите робовладелци на света и техни роби са работниците им!

27

АнонимеН

преди 4 години

ОТНОВО ЛЪЖЕ ЗА ПРЕД НАРОДА!!СЪЩОТО ГОВОРЕШЕ И ЗА ПРОПОВЕДНИКА КОЙТО ДЪРЖЕШЕ, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ГО ДАДЕ АКО НЕ ПОЛУЧИ ГЮЛЕН В ЗАМЯНА!

26

Анонимен

преди 4 години

Няма как да ме е жал, за държава която пет века издевателстваше над България. Ще се радвам, да я сринат икономически, да има метежи и бунтове там и да си платят за милионите жертви които избиха. Балонът Турция се спука, скоро ще са си същата крепостна държава със шалвари и забрадки която си бяха и която трябва да са си.

25

Анонимен

преди 4 години

Как скочиха запада и САЩ за Крим. Даже и Плевнелиев се пънеше първи да налагаме санкции на Русия. Сега се обясняват на Турция. Все ми е тая за манерките прости, да ги сринат и да се връщат там където им е мястото в пустинята.

24

ами

преди 4 години

няма какво толкова да се мисли, Европа трябва да се намеси в защита на кюрдите. Всичко друго е тотално погазване на международното право.

23

Анонимен

преди 4 години

Вече ми става жал за Турция... Този бoлен диктатор ще я погуби. Икономиката вече рине дъното. Валутата се обезцени в пъти. Често работя с турци по проект в Истанбул. Млади, интелигентни хора, добре платени, със западни ценности. Ненавиждат Ердоган. Неслучайно Истанбул му удари звучен шамар при изборите за кмет. Да не говорим, че за един диктатор е типично да фалшифицира избори. Тежко й на Турция... Погуби я този. Всичко, което направи Ататюрк, този го затри... Турция е 1000 години назад от ЕС.

22

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген обича Ердоган, Ердоган обича Ислямска държава. Фолкваген- официален превозвач на Ислямска държава !