8

Питащ

преди 4 години

"Късно е либе за китка"! Къде бяхте "синдикати" толкова години, когато назначените капиталисти изграждаха империите си от нашите пари и парите на родителите ни? Къде бяхте когато се разграбваше и унищожаваше всичко? Къде бяхте когато хиляди останаха на улицата от грабителската приватизация, и се принудиха да хванат терминал 2? Защо чак сега давате признак на активност? Синдикати-това са гръцките, френските..!!!

7

Младите бягали

преди 4 години

После се питат - как да върнем младите? Бягали в чужбина..Бачкаш за 80- 90ст на час (нощен труд в частния сектор) и след смяната си труп. На края на месеца имаш 50 лв нощни и държавата ти взима 10лв от тях данъци. На никой не му пука че си даваш здравето. Шефа си спи вечер сладко.За какво оценяване на труда говорим? Минимум 2.50 нощен и обвръзване с инфлацията и мин. заплата.

6

Северна Корея

преди 4 години

Българите работим наравно със севернокорейците, всеки бачка в събота до обяд минимум, а някой и по цял ден. През другото време от 8 до 18:30 + пътуване = психо отклонения

5

malian

преди 4 години

На 5 място, а кои са на другите преди нас, моля, напишете. Синдикати в частните фирми НЯМА, те получават пари от политиците и работят за тях в определени моменти, като този преди избори.

4

Анонимен

преди 4 години

Нещо странно за има в извода? В бюджета са ограничени с ниски щатове и малко пари отпуснати по тях. В частния бизнес масово е аутсорс с фиксирана крайна цена за позиция независимо от свършеното. При равен бюджет за всеки час от примерно 60лв няма как да ти дадат повече от 20-30, т.е. 3-4000лв, колкото и са масовите заплати в "добре платения сектор". Кой ще реши да даде 60лв ставка за извънредни? Икономиката ни масово продава евтин труд, а не на продукт. Иначе повече произведено би значело и пари

3

rusnak

преди 4 години

Чакай бе, нали от десетилетия набиват тезата че хората били работили малко и за това стандартът бил лош,Ъ?

2

Анонимен

преди 4 години

Учудващо

1

Анонимен

преди 4 години

Bg Ohluvi.