7

Анонимен

преди 4 години

Да продължават в същия дух, гнусните отпадъци. После мъжете им ще се ръмбят един друг. Силата на атома за тези отпадъци, ухаещи на мокро куче, дори след баня. В реката.

6

Анонимен

преди 4 години

А пък можеха да го продадат в Гърция...

5

Анонимен

преди 4 години

Явно в Индия трябва да се въведе джендъризма. Видиш ли - това не е момиче, а дете което още не си е избрало пола и за това не се знае дали е "бреме" или "инвестиция" и следователно не трябва да се убива...

4

Циник

преди 4 години

Далече им се явява Гърция.... Иначе и те щяха да открият (като нашите) бизнеса с продажбите.

3

Анонимен

преди 4 години

При нас в България с нашите индийци не е по-различно, продават дъщерите си, убиват за спорта - древни индийски традиции и особености на етноса.Кръвта вода не става.

2

Анонимен

преди 4 години

Нашите индийци такива работи не правят - оставят си по 5-6 индийчета в родилното, а другите ги харизват на бабодядовците за добри пари - да си пият и пафкат донасита, на 40 години животът е пред тях, и за още индийчета мегдан има.Тез индийци що още се мотат в Азията, като аллах е измислил Българията тъкмо като за тях?

1

Анонимен

преди 4 години

Индия е "Перла в короната" на брекзитираща Великобритания. Индия е една либертарианска държава и икономика. Модел и еталон за всички либертарианци, които постоянно хвалят либертарианството.