11

Ристу

преди 4 години

Какво е подбран ключ?

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Невероятно, но факт - ти си по-*** дори от идола си Тошо!Не е за вярване, ама след един СлаФчов референдум и една анкета за кмет на Днес.бг веднага ще се разбере, че ти си ПОБЕДИТЕЛ!Защо някой ще краде, като няма какво? Всички, освен най-големите цър...ли, бяхме "равни" в мизерията, "братя" по наведена главица и "свободни" да козируваме, да доносничим и да крещим с пълно гърло "Да живее БКП!"Ех, какъв "рахат" беше, пък Мара каква беше сгледна...

9

До Анонимен 8

преди 4 години

Шегаджия

8

До Анонимен 8

преди 4 години

Това, само човек който не е живял тогава може да го напише! Помним и празните рафтове и това че живеехме като крепостни селяни (не можеш да отидеш да живееш другаде), и невъзможността да излезнеш в чужбина, и взетите земи да правят ТКЗС, и работата за без пари (бригадите), и тайните думи "наш човек" без които нищо не ставаше, и 10 години чакане за кола, и тихото слушане на радио Свободна Европа, и внимаването какво и къде говориш, и избитите хиляди интелигенти (художници, скулптори), ПОМНИМ!

7

Анонимен

преди 4 години

По времето на бай Тошо не си заключвахме вратите. Тези които ги заключваха оставяха ключа под саксията или под изтривалката. Нямаше айдуци нямаше крадци. В днешно време блиндирани врати със десетократно заключване, затворнически решетки на прозорците сотажииски номера и пак айдуци колкото искате. Харесва ви нали. Не ви харесваше спокойният живот искате Стрес. Ето ви го. 30 години живеете пеете и маате Кючежци. Да ви макятапроклетанедъгава.

6

Хан Тервел

преди 4 години

И за крадци вече не ставаме. Тотална деградация...Вчера се видя, че и за футболисти не ставаме.

5

Анонимен

преди 4 години

Като го излекуват ще го пуснат!Требе да работи човека все пак.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами сега! БХК кво правиме.

3

Анонимен

преди 4 години

Пишман крадец...

2

Анонимен

преди 4 години

От Фолксваген друго не можем да очакваме. Подкопават Европейския съюз, като се сгодяват и женят с азиатски диктатори. Плащат само на партии в България, за да управляват нашата родина.

1

XOXOXO

преди 4 години

фрактурка, така е още не можем да летим..