19

Анонимен

преди 4 години

Мотото на еърбакшиша е: НЕКА ВИНАГИ ДА ИМА СЛЪНЦЕ....

18

Анонимен

преди 4 години

Ако цяла Европа се обедини да намери хуманно решение /да кажем някакъв необитаем остров специално за тях/ при 2 условия:1) който търси убежище, ще го намери, но след войната ще си ходи, и2) който е икономически мигрант, ще мине съответната процедура или репатриране,ще обедини зад себе си всички страни и проблемът ще се реши. С безконтролно приемане, преразпределяне и подобни чародейства се проваля гръмовно и държавите се сриват по всички фронтове, каквото е положението сега.

17

Анонимен

преди 4 години

ДА правилно мислене защото България не може сама требва да да пита Брюксел.

16

Анонимен

преди 4 години

До президента:Общ европейски план има. Той е, мигрантите да остават в държавата от ЕС, в която първо са влезли.Тоест България, Гърция, Италия, Испания. Няма как да влезнат първо в Германия или Швеция, затова няма да ги пращаме там.

15

Анонимен

преди 4 години

Идеята за такъв план е отлична, но на еврогейци не им изнася и няма да го направят.

14

Анонимен

преди 4 години

Кремълския парашутист си мисли, че Европа го е осиновила и сега трябва да му изпълнява желанията.То затова Горбачов натири всички държави от източния блок, че Русия не можеше вече да ги издържа.Дано скоро се появи и в Европа един Горбачов !

13

Анонимен

преди 4 години

Както казахме хиляда пъти - България има съседи и трябва да общува с тях дипломатично. България не е Англия - остров, който може да си позволи независимост.

12

Анонимен

преди 4 години

Браво, точно така e. Все пак който твърдеше, че през оградата и пиле не може да прфръкне сега да си пази границата сам, не да оставя Радев да вади горещите картофи от огъня. Нямам спомен генерал Радев да е строил огради и да е поръчвал самолети дето ще идват, когато ни ги доставят и може вече да не сме между жвите ако не дай боже самолетите ни затрябват утре или вдругиден.

11

Радев-празнодумец

преди 4 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 3 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

10

Анонимен

преди 4 години

До 11Какви кестени ще вади този дезертьор бе !?Най много тебе да те изпрати на границата да го пазиш.

9

Анонимен

преди 4 години

Ще дойде ден точно Радев да вади горещите кестени от огъня! Толкова безразборна държавна политика никога не сме водили, от целувки с "големите" до пълна изолация. Сега сме я докарали само до "чаршафите", които няма как да са ни приятели. Дано да греша, но нещата не вървят на добре!

8

Анонимен

преди 4 години

Радев все иска от някого нещо !Той си мисли, че Европа е като баката с чорба в казармата и само като каже Га..а! някой да му сипе у канчето !

7

бай Тошо

преди 4 години

Тоя защо не си гледа президентството, а се изказва по политически въпроси където не му е работата? А работата му е свързана основно с церемониални дейности - да награждава разни видни деятели и спортисти, да се среща с други президенти на раздумка и да чака да му свърши мандата. Друго не се очаква от него!

6

Анонимен

преди 4 години

Грипен Ветов си каза същото и през 2017г. - нали трябва да се запише в протокола, пък има и ламби, и микрофон - как да не се изкипри пред камерите? Важното е поредното погребално слово над "управляващите" да вдъхновява с жаркия поетичен плам на булчето.

5

Анонимен

преди 4 години

Боко е кавалер и каза, че ще отвори оградата за жените. Радев дали е кавалер като Боко? Каракачанов май не е кавалер, а се селски бек вокалист?

4

Така е ..

преди 4 години

То и Корнелия иска , ама няма.

3

Знайко

преди 4 години

По-добре късно отколкото никога - ЕС няма политика относно хуманитарната мигрантска криза, някои терористи дори си позволяват да използват нещастието на хората бягащи от други терорсти за да оказват натиск на ЕС. Радев и Орбан президенти на ЕС и Нобелови лауреати за мир Санкции за всеки, който си позволи да заплаши и една европейска граница.

2

Анонимен

преди 4 години

Ами постави ти въпроса пред Европа, стига си давал акъл само, ами свърши нещо и си заработи заплатата от 11 000лв.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя къде се бута да дава акъли, я направи едно коремно