88

Анонимен

преди 4 години

Изключително глупавозаглавие на глупаваджурналистка. Следсвалянето на рускиясамолет преди няколкогодини имаше ли сблъсък ?Русия наложи санкциии турция за шест месецаси свали гащите .

87

Кривите

преди 4 години

Играта на престъпниците от гьола,нема да им се получи.Светът се променя,играта им е до тук

86

Hrant

преди 4 години

До Анонимен 107Golqna rabota che si Bulgarin.

85

Мда

преди 4 години

Решението на Тръмп да се оттегли от част от Сирия с надеждата,че това ще доведе до конфликт м/у Русия и Турция е доста хитро и при успех ще докара огромна полза за САЩ.Въпросът е дали ще стане?Щото Ердоган е много импулсивен,ама Путин-ледено спокоен!Иначе всякакво изостряне на конфликтите в Сирия(без значение между кого) е от полза за Америка-те не могат да дишат без война!

84

Анонимен

преди 4 години

Пиша на български,защото съм БЪЛГАРИН!!!Нямам правописни грешки,когато пиша на български.Не знам как е на турски "МИСЛЕТЕ"

83

Българин

преди 4 години

Турската лира поевтиня,защото Ердоган просто спря да се подчинява на САЩ.Има и други такива примери в историята.Мислете...

82

Анонимен

преди 4 години

Имаше санкции срещу Русия.Сега има срещу Турция.Русия и Турция са силни,ако са заедно.Европа ще ги подкрепи,защото пазарите са Русия и Турция.

81

възроден българин

преди 4 години

До Анонимен 127Не знам на какво го пуснаха Ердоан, но със сигурност знам, че Ердоан и Русия пуснаха х'амриканците на бобслея и краварите лекичко се изсулиха от северна Сирия като пръдня от пробит поттур! И ха, да не забравя - утре Ердоан и Путин ще имат среща в Москва. А вдругиден ще се среща с Пенс и Помпео в Анкара.Значи, босфорския мустакат пилавджия днес беше на среща със 7 президента на турските държави в централна Азия, утре - Путин, вдругиден - вицето на САЩ!Държавник, ха??

80

Анонимен

преди 4 години

Ердоган го пуснаха по бобслея. Скроиха му шапката и сега само ще му гледат сеира големите. Искаше и той да стане голям, но стана още по-малък и жалък.

79

Анонимен

преди 4 години

Прав е шефът:с този материал сме за никъде. Слави също е прав:тази държава няма да я има.Мъже български, само за мъжко клатене си мислите.Е, само с клатене на мъже деца нит се правят, нит се гледат.

78

Анонимен

преди 4 години

Ердоган се е скрил като мишка и не смее да излезе навън. Праща войничетата да се бият, а той плюска и лежи на сигурно в двореца си. Защо не отиде страхливецът да се бие на първа линия?

77

Анонимен

преди 4 години

Ердоган води изключително неграмотна и агресивна политика. Тоя ще сгромоляса Туркие политически и икономически. Сега ще ядат калая....

76

Анонимен

преди 4 години

М-да, правилният въпрос е:Каква е ролята на САЩ в Сирия?Иначе е ясно, че Русия защитава газопроводите си.Честно казано руските газопроводи са важни и за нас.

75

Анонимен

преди 4 години

Американците имат интерес от вечно тлеещи конфликти и засега успяват. Кюрди срещу турци, руснаци срещу украинци. Всички са само пешки за американците, които продават оръжия на всички и правят много пари, докато мравките умират. САЩ са победителите в тази шахматна партия.

74

Анонимен

преди 4 години

Москва продаде СССР, СИВ, Грузия, Армения, , Ирак, Либия та едната Либия ли няма да и вземе парите. Важни са яхтите, имотите и лукса .

73

Анонимен

преди 4 години

Ердоган няма работа извън границите на Турция. Да си прави, каквото иска, но в рамките на държавата. Излезе ли от границите на турция означава агресия и окупация. Турция първо ще бъде срината икономически, а след това и физически. Допускам сценарий, в който Турция ще бъде превърната в радиоактивно стъкло и пепел. Жална им майка на турчетата. Скачат и крещят като петлета, още неразбиращи какво ги чака...

72

Анонимен

преди 4 години

Куцев, очаква те болезнено многократно и ежедневно въвеждане на ручилото на родопската каба-гайда в тъмнината на подгръбната ти телесна кухина огряна от полумесеца при вечерната ти молитва, проснат в партер да биеш ниско чело в камъка на килимчето опулен към Мека. С болката ще свикнеш, а срама ще си го носиш вечно.

71

Българин

преди 4 години

Това което го виждаме последната седмица в Сирия е договаряно в рамките на последните месеци. Никой не е изненадан от това. Просто за Тръмп Сирия в момента е една дупка за харчене на военни разходи до безкрай, без да се вижда някаква възвращаемост. Турция иска да върне част от емигрантите и да запази присъствие в пограничните райони, Русия иска Асад да получи подкрепата на кюрдите.

70

Анонимен

преди 4 години

Страх от Бога, не от хората?!Няма нищо по-страшно на този свят от човека, особено сляпо вярващия човек.Единственото, което може да е ориентир в живота на homo sapiens е разумът.Каква реставрация на Средновековието доживяхме в 21 век?!Какви Богове, какви чудеса, какво се случва с главите ни?!

69

възроден българин

преди 4 години

Кенефистанскките криводзурлати амджъкаазлии пак се разгрухтяли срещу Турция! Уййнофтци, знаете ли колко ни е пряз рйаззаната гаубица какво си грухкате в кенефисттан бе амджъкаазлии?!Султанът и царят решават важни дела, вие какво се бъркате?!Хайде дуухайте кандила и право в одъра! Амджъкаазлии криводзурлати!!