7

Анонимен

преди 4 години

А Плевн елиев със 720 000? cash имот в Гърция как е!

6

Анонимен

преди 4 години

Много глупави хора има в този сайт. Какво е работил шофьора на ОК на БКП в Пловдив, че да има 300 милиона активи. Вие или сте откачени или сте ***.

5

АнонимеН

преди 4 години

МНОГО КЪСНО!!ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦИ ПРОДАДЕ ПАЛАС ВИКСОРИЯ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЗА 50 МИЛИОНА ТЪЙ, ЧЕ СЕГА ИМА ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЩОМ БОРИСОВ ПАДНЕ ДА СИ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ!!!МЕДИИНИ НОМЕРА НА БОРИСОВ ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ОТ КОИТО ПАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА НА ОГРОМНИ СУМИ ДА ПЛАТИ НА АРАБАДЖИЕВИ!!!

4

Циник

преди 4 години

*** в сайта ***, че двама тлъсти спонсори на БСП отиват в каушаА Корнелия, Спас Русев, и Гергов кога?

3

Анонимен

преди 4 години

Малиии, Вълчо и Маринела явно са правили много пари без да дават на Бат Бойко.

2

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Нашата мафия е по-силна от вашата. И институциите и цялата власт са наши.И прокурорчетата също - и това пълничкото старото и това новичкото без диплома, дето прилича на ох люв и има интелект на амеба.От доста време го гласим да заеме поста, щото ако дойде някой друг току виж ни вкарал всичките в затвора.А този сме го инструктирали да действа избирателно. Нашите да не ги закача. Пък като се издъни ще го пратим консулче нещо - има доста места по света.

1

Анонимен

преди 4 години

Долу Гешев! Обра Вълчо и Марийка - прибра в джоба си плодовете на дългогодишния им почтен и тежък труд, сега си точи зъбите за къщурката на Баневи, а към къщичката на Мустака в Женева отдавна име мерак.Да се отзовем на призива на Дай, България и Пинокио - всеки ден на протест срещу Гешев!