224

1

преди 4 години

др. борисов,а твоята глава,кога ще падне,стига геноцида над Българите,отивай си,ние ще построим "Хемус"

223

Анонимен

преди 4 години

Водачът на лум пените от София-Запад ходи с фанелка с лика на Бойко Борисов и открито агитира за ГЕРБ.Всеки може да го провери във ФБ - напишете Георги Валентинов.

222

Анонимен

преди 4 години

Каквато Държавата,такъв е и футбола!!!!Бай *** "умиротворителя" пак се намеси!!!Поредното доказателство,че "Няма Такава Държава" и няма и да има!!!Това са фактите.Коментарите са излишни!!!

221

Анонимен

преди 4 години

А НИЕ,НАРОДЪТ(АКО СМЕ ТАКЪВ),ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ПРЕМИЕРА И ЦЯЛОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАТОВА,ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ РЕАГИРА НА ЕДНОСЕДМИЧНИТЕ НАПАДКИ ОТ СТРАНА НА ЦЯЛАТА АНГЛИЙСКА ПРЕСА И ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ,ОБВИНЯВАЙКИ НИ,БЕЗ КАКВОТО И ДА Е ОСНОВАНИЕ ОТ НАША СТРАНА,В РАСИЗЪМ!!!!ДОЛУ ПРОДАЖНОТО,АНТИНАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!ДОЛУ!ДОЛУ!ДОЛУ!

220

Анонимен

преди 4 години

Ами твоята глава и на останалите 239 престъпници кога ще захвърчи, дръж ми шапката...

219

Наблюдател

преди 4 години

Не Борисов, от Брюксел и Лондон зоват. Тез англичани понеже са били ржбовладелци и сега си избиват расистките комплекси с нас. Точно както баба Меркел избива комплексите та германците, че са виновни ВСВ и покани всички мигранти и бежанци.

218

ПроСоТо

преди 4 години

До Радославне си много прав!..Разликата м/у едните и другите е голяма...Докато в бсп останаха играчи на все пак някакво "ниво" в "Партията",*** на ПАЗВАНТИНА "Бориссоф" се напълни от ТРЕТОКЛАСЕН ОБСЛУЖВАЩ персонал!..Но и едните и другите са чеда на бкп..Обаче до кога ще се вглеждаме в миналото?..Впрочем,"дпс" също...Изобщо няма "нова формация",чийто лидери да не са от "котилото"....Който гледа в миналото,пропуска бъдещето,от мен да го знаеш!

217

отвратитИлно

преди 4 години

английскио матрял освиркал нашия химн , бг матряло ги опсувал - просаццци ! футбола е обединител на всичко лошо - чалгария,прУстотия ,низост ,диващщщина........Държавата трябва да спре Завинаги всякакво финансиране !

216

Анонимен

преди 4 години

Суджука насъска заптиетата, ще правят ревизия на БФС.

215

тя

преди 4 години

Прав си ! Голям позор за държавата !

214

Радослав

преди 4 години

До ЖороКато ще съдим БСП защо Разбойко да не е до тях? И той като тях бившо БКП! Или си мислиш, че до Бай Тошо биха допуснали някои които не е доказан БКП кадър? Единствената разлика между БСП и ГЕРБ е, че БСП са БКП-ците верни на партията, а ГЕРБ са БКП-ците верни на Бай Тошо и издигнаха бившия му ореходържач с тайната надежда той да е новия Бай Тошо! Това е единствената разлика между едните БКП-ци и другите БКП-ци! Затова всички бивши БКП-ци заедно на съд!

213

Жоро

преди 4 години

До GF 5 за 6 Оставка за Борисов само след пълно закриване(завинаги)на БСП и Народед Съд за членовете тази антибългарска партия-но този път сериозно.Чак след това Борисов

212

Анонимен

преди 4 години

Срам , срам , срам !

211

тя

преди 4 години

Такова ни е дереджето в държавата , по време на "лошия" соц. това не можеше да се случи и за това имахме международен авторитет, а сега да те е срам , че си българин!

210

Анонимен

преди 4 години

Пич, това че България била най-толерантната мен не ме радва! Престани да го повтаряш, защото ме дразниш!Искам държавата да мисли 1-во, за националния интерес, 2-ро за хетеросексуалното българско семейство и 3-то за спазване на законите от всички трайно или временно пребиваващи.Не желая толерантна държава, желая правова държава, в която законът е над всичко и над всеки.

209

Л.Иванов

преди 4 години

Всички са виновни в тази държава, само краля-слънце не е!А защо събра преди три месеца президентите на три клуба, а останалите- не! Или те са извън всякаква класация! А изпадането на Пирин-БЛ. преди години, заради твоя клуб Витоша-Бистрица. Примерите могат да продължат до безкрайност. Хайде стига вече!Рибата мирише откъм главата!

208

Анонимен

преди 4 години

Ставащото в БФС и в българския футбол, е огледало за ставащото в България! Празни стадиони, апатия към спорта и липса на подкрепа от страна на народа поради това, че отсрещната страна - футболистите, нямат какво да предложат нито стръв ни желание за победа. В чуждите отбори - в чужбина играят, но в националния отбор - пълен пас. Какъвто ни е футбола-такава ние държавата ни! Амин!

207

Анонимен

преди 4 години

Закриване на футболната централа в България, за да не се наложи да зкриваме изобщо футбола. То се вижда куцо кьорраво и сакато бяг в чужбина, тука деца не останаха да играят. В училшата футбол не се играе, а по школите всичко е невороятно скъпо и неудобно за децата. Футболът е мъртъв!

206

Анонимен

преди 4 години

Борислав Михайлов подаде оставка

205

GF 5 за 6

преди 4 години

Обичам диктатора Тиква-----Мазен и дебел плондир и бръсната куха кратуна.Тоа само оставките иска а твоита кога ве ПРОТИВНИИИИИИИ.....