22

Анонимен

преди 4 години

С крайнолевите, както и крайнодесните, в Германия официално се бори т.нар. Служба за защита на конституцията към немските тайни служби. Боренето се състои в това да ги вербуват като агенти и да им плащат, уж за да докладват какво ще правят. Резултатът беше, че всичко си и по старому, но неонацистката мрежа в Германия се финансира с парите на данъкоплатците. Има подозрение, че в самата служба има видни нацисти, но и с крайнолевите също всичко си е по старому.

21

Анонимен

преди 4 години

Само един въпрос имам: кой се бори с крайнолевите? За крайнодесните само слушаме, но освен Адерш Брайвик и оня в Нова Зеландия други случаи на крайнодесен тероризъм нещо липсват в последните 20 години. За сметка на това, крайнолевите съсипаха Европа, като я напълниха с милиони "мигранти", които освен за изнасилване, убиване и възпроизвеждане за друго не стават. Да ви имам античовешката толерантност.

20

Анонимен

преди 4 години

Не само са лупмени тия в коментарите, ами и толкова интелигентни ***, че си мислят, че нитроцелулозните лакове, с които пръскат пръскачите, могат да се чистят с вода, а драсканиците на гологлавите са история.

19

Пустиняк до кратуни

преди 4 години

Кратунистанци, толкова ли можете, бе деградирали мозъци. Псувате, крещите, виете... прогонихте и малкото останали читави хора от зверилника си. Дори не сте и расисти.. Доста по-долу сте. Изконно и неосъзнато първично, мразите собственото си създание, оттам и всички останали, но най силно изразявате омразата си към различните от вас. А пред бабата бихте се напикали, щот ще ви направи на две стинки, комолексари деградирали

18

Анонимен

преди 4 години

Не се имам нито за расист, комунист, пацифист или какъвто и да е "ист". Освен реалист, разбира се. За голямо съжаление, понякога расизма има за основа реални факти. Реалните факти не бива да се пренебрегват, а да се назовават високо и силно с истинските им имена. В противен случай нещата винаги се развиват зле. Имаме вече толкова години опит това...

17

УМЕН

преди 4 години

Расист съм и се гордея с този факт!

16

Прасетата

преди 4 години

От Дойче свинеле пак са се разквичеле.

15

Пустиняк

преди 4 години

Четете коментарите по-надолу... Обаче ганьовистанците иначе не били расисти и нацисти. Ама хич! Нй-жалкото е, че и редакциите толерират такива коментари, и нищожествата, които ги пишат се чувстват все по-самоуверени и открито си показват лумпенщината и накрая резултата го виждаме. Озверели безчинстващи кратуни. Такива доведоха Германия до изрзвняване със земята навремето, бабата знае! Но не и впиянчените, амфетаминови форумни драскачи.

14

Чичо Долфи

преди 4 години

А няма ли кой да глоби Дойче Веле за насаждане на юдейска омраза, чифутска нетолерантност и ционистична либерастия?

13

Анонимен

преди 4 години

Като е такъв ентусиаст- антифашист бабето да вземе кофа и гъба и да чисти, а не да драска допълнтелно.

12

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате от хулигани? Станала на 100 години и е гаменка. Простаците знаят само как да драскат и разрушават. Що не построи нещо в този живот тази изкуфяла еврейка или да помогне на някои деца в нужда, а тръгнала да руши и да драска по историята

11

Анонимен

преди 4 години

Бабата да не рисува сърца а да напише локо пловдив както едни нашенци писаха в япония. Тогава нито един Скинарски съдя няма да я глоби. И после се чудим що европата потъва в блатото. Да осъдят бабето затова че прикривала нацистки символи. Кой е тоя съдя дето я е осъдил на Хитлер роднина ли е. Вашта *** швабска Хитлериска.

10

Анонимен

преди 4 години

Реалната новина сигурно е"Жена с алцхаймер е прибрана от държавните служби след като системно препикавала стени в града, който населява"

9

само питам

преди 4 години

А като плати глобата от яд кръстосано кръстове ли ще драска или черепи?

8

Анонимен

преди 4 години

Да я съсипят тая престъпница ве!

7

Az

преди 4 години

Ако беше написала кyp друга работа щеше да бъде, няма дела няма нищо...

6

Анонимен

преди 4 години

Жалка пропаганда! И пак НПО-тата биват облагодетелствани в подобни случаи. Те са навсякъде. Като скакалци са!

5

Бойко стайл

преди 4 години

Що не може да пише на български тая бабашкера? Щях да я накарам да надраска на всеки километЪр: ,, Само ГЕРБ".

4

един българин

преди 4 години

Шантаво бабе,що не плете терлици на внуците? Фамилията й не трябва да е Шрам,а Срам.Утре вземе реши да нарисува един ** на вратата на съседа,защото му е му е драскала сърца,а той не разбрал намека и баба решила да му го подскаже направо.

3

Анонимен

преди 4 години

Голямо им е сърцето на тия за всякакви клошари от всички тъмни държави.За всички има място там и за черни и за араби и за роми.Само за бели работещи хора няма те са фашисти нали така.я пенцията ти дали бежанци я плащат или държавата краде белите работещи хора за да ви храни *** комунистическа смрад?