25

шоп

преди 4 години

До Ама ходене ?ами нали къщите са им от картон, дъски и стиропор, как да не се чува.Като ги подберат ураганите, напълнят океана с отпадъци и после ги строят наново.

24

Ама ходене ?

преди 4 години

Общо взето като им чета житието-битието......,лузъри. Във всеки американски мегаполис тия дето живеят месец за месец,щат нащат са обособяват в такива квортали и блокове - като термитници.Бати строителството щом като стъпваш тежко,се чува дразнещо на долния етаж. У наште панелки поне се чува само бурния секс от долния или горния етаж.....,ама ходене???

23

wild horse

преди 4 години

Най ми харесаха "царските палати"за живеене ,за които разказват българските емигранти във "велика" Америка.Като си дойдат все едно Рокфелер е на посещение в родата

22

Анонимен

преди 4 години

Причината е ЕДНА !!Бг чалгарите са надували музиката !Престанете да лъжете !!...Ако това е причината, жив човек да не е останал. Да убиеш пет човека така е разширено самоубийство. Защото след това следва само доживотен или смъртно. Можеш да искаш, ама не го правиш, защото не си т.ъ.п. До такова лудване се стига, когато си си загубил всичко (фалит в случая), не виждаш изход и именно вече не ти се живее. На теб като ти гледам едната причина, направо си за превантивно затваряне.

21

BUK-MH17

преди 4 години

До ... какво не ти е ясно, бе човече?? всичко е съвсем ясно и точно представено! Трябва само да го прочетеш внимателно, без дори да се напрягаш, може и между две хранения, ако можеш до толкова да се концентрираш. На нас все някой друг ни е крив-никога не се замисляме дали и при нас не прескача някоя искра в мозъка ни...

20

...

преди 4 години

"Статията" е написана "уникално"! Дори след 3-тия прочит се чудиш кой, кого, как и защо е убил и имало ли е престъпление изобщо! Ясно е, че "журналиста" явно не е учил първите 25г от живота си! Така, като чета статуята си мисля, че е самоук, не много талантлив, "журналист", пишещ статуй като тази за да запълва времето между две хранения!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

никаква чалга не е имало, бабата е била учителка в детска градина, такива хора не слушат чалга, поляка е бил озлобен от немотия, на 66 е щял да остане на улицата, завидял на българите и решил да си изкара злобата на тях, те с апартамент, а той на път да остане без апартамент.

18

Анонимен

преди 4 години

Причината е ЕДНА !!Бг чалгарите са надували музиката.Престанете да лъжете!!

17

Анонимен

преди 4 години

Прочете хубаво това изречение: "Като вероятна причина за постъпката му e финансов натиск, на който може би е бил подложен в последните дни, тъй като е имал сериозни проблеми с парите и опасност да изгуби жилището си. Бил е отстранен и от ръководството на жилищната асоциация в блока, където е живеел. Планирано е Марек да се яви в съда тази нощ българско време или във вторник."Набийте си добре в главата, че там не пада нищо от небето, а напротив ходиш да въртиш колелцето в клетка.

16

Анонимен

преди 4 години

Въз основа на изложените в статийката "факти" какво води до извода за романтични чувства от страна на убиеца? Петя си довършва фантазмите по избор - просто така.

15

Анонимен

преди 4 години

В бързината да се напише новина, се бълва някаква пълна с противоречия, безмислена история, от която се объркваш толкова много, че започваш да се чудиш можеш ли да четеш на български въобще!

14

Анонимен

преди 4 години

Абе тия врати нямат ли в пещери ли живуркат. Влязъл през открехната врата. Как да го разбираме това. Да не би да искат да кажат че в чикаго е като у бг по времето на соца. Когато не заключвахме вратите и не слагахме затворнически решетки на прозорците.

13

Ханс

преди 4 години

Най вероятно са го завлекли с пари, ама пред Колт-а всички са равни...

12

XuTbP5bP

преди 4 години

А, да сега е "domesticated violence", как не се сетихте по-рано това да измислите?

11

Анонимен

преди 4 години

На тая версия и баба ми не се върза!Точно с този, с който е имал конфликт го е оставил жив. А другите, за които няма сведения, ги разстрелял. Тук нещо се прописа как роднините искали финансова помощ. Аз доколкото разбрах тези хора по собствена инициатива са ктанали граждани на САЩ. Това вече е тяхната родина. От къде на къде ще ни търсят за финансова помощ за наши "сънародници"

10

Анонимен

преди 4 години

Бай Криштоф искал да смаже пушката!

9

Анонимен

преди 4 години

Ми като не му е дала...

8

Петров

преди 4 години

Дивашка страна в коятто хората озверяват от мизерия и блъскане цял ден "за няколко долара повече".

7

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам нашите от къде са се научили на невероятни версии. Убива нашите за загрявка, преди да се качи да застреля изгората си, а момчето й на 20г. с което преди месец се сбил го оставя живо!? Ясно!

6

Анонимен

преди 4 години

Това е днесбг бре, радвайте се, че ползват букви, а не емотиконки.