63

muteto

преди 15 години

ne e bilo samo jijevo a i o6te 6 sela zaradi 7 popa sa izklali mn mn mirni hora bilo e prez 1912 za pove4e info: dalaver4o_cash***abv.bg

62

savhcev

преди 16 години

нека балева,соня зекири и австриеца от семидски произход се занимаят с мита за еврейският холокост.Защото наистина емит.Батак не е мит.Вечна им памят на изкланит от Батак и на всички загинали през турското робство. Амин

61

преди 16 години

Pove4e protestni pisma shte e dobre. Da vidi, 4e se zashtitavame katoBulgari.Psevdoprofesora Ulf Brunnbauer e avstriec, rabotesht v Uni Berlin.Email: ulf***zedat.fu-berlin.de

60

UglyUser

преди 16 години

Същите авторитетни историци коит отвърдят, че е имало 500г. турско присъствие ли.... НЕ благодаря, не искам да ги слушам, предпочитам да слушам кръвта по старите камъни в църквата в Батак ( които незнам защо ги смениха ). Много са загинали там и това нетряба да се пренебрегва, това че убивани жени и деца също не е мит. А дали са били мовече или по-малко, няма значение, важното е че са изклани зверски и това не е мит това е ИСТИНА и всеки който се опита да ни я отнеме, трябва да бъде наказан.

59

преди 16 години

просто европейците не могат да проумеят какво е изживял народът ни през това робство, не вярват ! защото това, което е било, говори,че сме най-изстрадалият народ,най-разграбваният несправедливо от всички, подарявали са земите ни на съседните ни и да колили наред - мръсните турци ...

58

Bulgarin ot Germania

преди 16 години

Pove4e protestni pisma shte e dobre. Da vidi, 4e se zashtitavame katoBulgari.Psevdoprofesora Ulf Brunnbauer e avstriec, rabotesht v Uni Berlin.Email: ulf***zedat.fu-berlin.de

57

дафчето

преди 16 години

той сега ахмед доган като стане президент след някоя година ше видиш дали е нямало Баташко клане ***

56

преди 16 години

сигурно е чел последната книга на г. ифандиев. на г. обаче му плащат, за да пише така, а на пешо мозъкът му е някъде другаде, за да не може да мисли.

55

преди 16 години

а пешо 54 е поредният надупен и намазан с вазелин българин

54

Пешо

преди 16 години

Чакайте господа.Не се палете толкова.Нека разберем къде е истината.Видяхте,че в Баташките събития са участвали помаците.А не турци.Много българи са загинали в битка с аскера.После са говорели,ето тия са изклани.Макгахан е пътувал тук-там без да знае български и турски.Сведенията му не са сигурни.Бил е по тия места след няколко месеца.Русия също е раздухвала и най-малкия инцидент.Даже комшийските кавги между българи и турци.Да не бързаме със заключенията преди станалите събития да са изследвани отново от авторитетни историци.Нека те да кажат кое е истина и кое е мит.Имало ли е такива неща или това е народен фолклор.И аз като вас съм българин.Дайте да не се самонавиваме.

53

кол

преди 16 години

турците в турция!

52

OpenMind

преди 16 години

Сега пък евреите виновни. Някои хора развалена консерва да отворят - и там им се привиждат евреи.А това, че небето ни е синьо, горите - зелени, а слънцето - златно е много поетично, но важи за цялата планета. Хайде стига еврейски конспирации.

51

преди 16 години

Зекри си е яисто мюсулманско име,което се среща често в Иран,турция,Пакистан и Азербайджан.А при евреите името е Закри.

50

bubolinka

преди 16 години

Соня Закри е еврейка, така че е съвсем естествено да защитава родоотстъпници като Балева. А пък на тази последната й искат снимката, не главата. Но тъй като е гузна, се е скрила в миша дупка. Пък и се съюзява с евреи. Сигурно не знае, завалийката, че те работят много усърдно за заличаването ни като народ и нация. Работи се яко по плана "Моисей 2"- с хули, с клевети, с инсинуации, с всичко позволено и най-вече-непозволено. Дано се усвестят българите, че става дума за нашето, собствено изтребление. Защо ли? Защото земята ни е хубава, водата ни е бистра, горите са ни зелени, небето ни е синьо, а слънцето, което огрява цялата тази наша хубост, е златно. А на евреите такава земя им трябва. Ако до 2020 година не ни завладеят, с тях е свършено. Ще им се оставим ли? Мислете! Мислете с главите си. Бог да ви пази!

49

бай Пешо

преди 16 години

Улф Брунбауер се превежда Вълко Изворомайсторов.Подобни двойни фамили са давали в следновековна Европа на покръстените евреи, напр. Голдуотър- Златоводов, Шварценегер- Черен ловец и тн.

48

Nekoi si

преди 16 години

От коя анадолска клоака е изпълзяло това същество "Закри" ?Мамицата му свинска!...

47

Веселко

преди 16 години

Ако ще намесвате холкоста по не направете истински паралел.Въпросът на подобно изследване би бил "Митът Аушвиц", например. В него ще се разглежда не дали е имало холокост, а защо точно Аушвиц е придобил такава зловеща слава, а не някой от другите лагери на смъртта, където са умрели не по-малко хора.Толкова ли е трудно да се погледна по-далеч от носа си? Не е въпроса дали е имало клане в Батак, очевидно е имало. Въпросът на изследването е зашо точно Батак е станал такъв символ, а не Горно Нанадолнище, където също са избити еди колко си хор.Аман от късоглед национализъм и евтин политически PR.

46

STIV

преди 16 години

СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ ХОРАТА С ТАЗИ ПРЕДАТЕЛКА ТРЯБВА ДАИ СЕ ЗАБРАНИ ДА ПОСЕЩАВА Б Ъ Л Г А Р И Я

45

преди 16 години

Тааа Марина Балева турчин да я гази

44

преди 16 години

pisete na nemski, angliiski, pisete v cuzdite forumi za6toto istoriqra ne moze da se predstavq vecno ednoznacno ot hora koito imat vazmoznost da pisat v cuzdi medii v sluceq tezi psevdo uceni koito se opitvat ot izkustvoto da minat prez istoriqta i da pravqt politika.