8

Тези нещастници...

преди 4 години

Западняците ееее, и кво като не отишъл на мача?! Ердо ще си го премести в другия крачол. *** то от франсетата какво друго да очакваме. Хората на тази планета разбират само от две неща Бой и пари. Особенно от парите като спреш... Ето, пример с руснаците, спряха туристите за един сезон и турчина отиде на килимчето в Москва да се извини да си плати за сваления самолет и хеликоптер и т.н. А бой тепърва ще ядът..но никак не искам Турция да страда, това са прекрасни хора, болни мозъци за управници.

7

муспи

преди 4 години

Бойко Борисофф Безсребърника и Миротвореца е предложил на турция, ако среща дипломатически трудности на сирийския фронт, да заповяда в България. Нито българското правителство ще се разсърди, нито френския министър.

6

Додо

преди 4 години

Разплакал ли се е?

5

Анонимен

преди 4 години

Франция винаги е считала северна Африка за нейния заден двор и със зъби и нокти брани тази си илюзия.Алжирците първи им показаха от къде изгрява слънцето.Но франсетата още не могат да вденат,че през 21-вк век,нещата много са се променили,хеле пък и Китай като се появи на африканската сцена.Сега много ги е страх и Турция да не ги измести.Вместо да се замислят за силна Европа,тия капуши,бленуват по миналото си.Свърши се тая.Кои ***,***,кака вече не ***.

4

Djo

преди 4 години

Местя го!

3

Боклуци

преди 4 години

Спомнете си как Франция обстрелваше Сирийската армия защото бяха притиснали и унищоваха ИД....

2

Какъв цирк

преди 4 години

А този защо не каже защо в Сирия има френски военни който помагат на терористите?

1

Анонимен

преди 4 години

Ще си го преместя... От едната страна на бюрото, до другата.