6

Анонимен

преди 4 години

Що не ходите да вдигате гюрултия някъде другаде а? Идете си форсирайте старите бараки някъде над къра, не над центъра на града. Аман от шумови замърсители.

5

Ходил съм да питам

преди 4 години

И там приемането става с пари като всякъде на държавна служба.

4

Мдааа

преди 4 години

Само че са ни нужни като за начало само трудови войски: на по 1500-2000 лв. заплата и да се бачка яко. На по 3 смени в денонощието. Да се оправят всички пътища. После мостове, язовири и т.н. Така като поработят някои хора без образование по 5 години с договор и получат кетапа в ръцете, могат да решат дали да се уволняват :). Друга армия не трябва, мда, само ракетни войски (земя -земя, земя-вода и земя въздух)..и няма никой да припари на по-малко от 200-300 км. от границите ни :)

3

men

преди 4 години

пече се нещо, ще требва пушечно месо.

2

pp

преди 4 години

Не благодаря, когато каракачанката падне за 20 лицеви тогава може и да се замисля !

1

Анонимен

преди 4 години

"в резултат на проведените конкурси за 9-те месеца на тази година са приети 600 воини, което е почти два пъти повече в сравнение със същия период на миналата година"Много огладня народа. Плюс това много хора научиха, че могат да взимат заплата по 1400-1500 лева месечно цяла година, а иначе да работят само 6 месеца, останалото да им е платен отпуск. Кога задължителен, кога заради давани наряди. И работата скатавка, няма зор, няма напрежение.