4

Анонимен

преди 4 години

абсолютно несвързана статия и лишена от мисъл, при това. Очевидно дядото не е прехвърлил апартамента си на убиеца срещу гледане, защото това е била само първа среща между тях. При това положение почти няма и мотив за убийство, освен да му вземат 1050-те лева от портфейла. Това за някакъв негов мерак да прекара нощта с младата жена е адски нелепо, не знам дали и полицията си вярва. На тия години вероятно е с памперс, за каква любов става дума

3

Анонимен

преди 4 години

Ще го осъдят на 20 години, ще излезе след 10 години за добро поведение, за работа на свобода в частна фирма и получени многобройни награди като градски отпуски.

2

Анонимен

преди 4 години

Що не плюете бе Защото убиецът не е от махлата ли ?

1

Xm

преди 4 години

Егати измислената история. Дядото на тия години не може да го вдигне,пък е искал да си поиграем с жената. Пък мъжът от злоба решил не да го ошамари,а чак да го убие. А жената вместо да го спре,разбирайки какво ще стане е излязла. Абе ей на кой ги разправяте тия глупости. Истината е една и е ясна. Искали са апартамента и предумишлено са го убили. Ама нали за предумишлено убийство дават повече,та ще го изкарат непредумишлено. Пък като излезе от затвора убиецът ще си има и апартамент.