6

Анонимен

преди 4 години

Тазгодишните лауреати са въвели нов подход към намирането на надеждни отговори за най-добрите начини за борба с бедността. А запознаха ли бокича с този нов подход? Ако го мързи да чете, пуснете му аудиозапис докато си цъка на тенис.

5

Анонимен

преди 4 години

Нобелова награда за икономика?! Учени-икономисти?! А като ги попиташ как да се спасим от икономическа криза, мигат на парцали.

4

лауреатите

преди 4 години

ще ви държим гладни докато решим нашия проблем с бедноста т.е. бедните. басирам се че до 6 месеца няма да останат много от вас. и тогава пей сърце. сега че се обадим на кри сталинка да ни отпусне малко пари за имплементация.

3

vlady

преди 4 години

Крайно време е да бъде номиниран проф. Ал. Томов създал две важни икономически теории с голям брой последователи - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА.

2

Анонимен

преди 4 години

Чудесно. Че да станем 20 милиарда и планетата да стане на нищо и да умрем всички. Ще отсечем всички дървета за да има площ посеви за храна. Ще изразходим всичката питейна вода за напояване на посевите. Ще консумираме още повече и ще произвеждаме още повече *** който трябва някъде да се складира. И ще почнем и повече войни за преразпределяне на водните ресурси с които ще прецакаме природата още повече. Абе дайте им още един медал, бе. 20 милиарда и да закриваме земята.

1

бай Тошо

преди 4 години

не разбрах какво са направили тез лауреати, ама нейсе, капиталистическа им работа