4

До Бизнесмените

преди 4 години

Ако имате възможност вдигайте заплатите с колкото можете или давайте сносни бонуси, за да може и малкото останали българи да се почувстваме оценени, иначе у лево. Няма хора да останат на тази територия. Глупостите с идващата криза вече не вървят. Защото вече чисто физически няма хора на тази територия.

3

Анонимен

преди 4 години

Наще бизнесмени не могат да функционират без един коловоз лобистки закони и държавни чадъри. Те са напълно некадърни в условията на свободна конкуренция. За това на въпросът как ще се справят с глобалните предизвикателства може да се отговори - никак. Ще си седят в кочинката и ще изстискват работниците си докато в другите държави производството и спедицията се автоматизира. После ще ореват ефира с оплаквания как отвън им подбиват цената.

2

Иван Митев

преди 4 години

Българската централна банка неправилно емитира лева е съществената причина за актуалните щети в Република България.Запазването на неправилното емитиране на лева увеличава българските щети. Подсигурява се политическия провал на премиера Бойко Борисов.Устойчивият просперитет на Република България е възможен, когато Българската централна банка правилно емитира лева.

1

Анонимен

преди 4 години

Много им се иска на селските мутри далаверата, кражбите и рекета да бъдат наричани бизнес, но уви. Ние си знаем кой от къде и как докопа парите на хората и продължават да крадат! Режете клона си господа мутри. Няма как да оцелеете!