134

мдаа

преди 4 години

Цена на газ на Виена - 10,32 евро/МВтч, София 22,92 евро/Мвтч. Само това да се оправи и пенсиите могат да станат двойни .Иначе губим два милиарда евро годишно т.е. подаряваме ги на Газпром.

133

пенсия

преди 4 години

Какво може да измисли една *** червена кратуна.Увеличава пенсиите с 6.6%.Тоз който получава 1000лв.ще получи увеличение 66лв. а на този с 300лв.увеличението е почти нищо.На това ли му се казва справедливост.На това се казва "висша математика"-безочие ииии нямам думи.....за по задълбочен анализ...

132

1

преди 4 години

а другите комунисти с колко ги увеличаваха, много сте смешни като се правите на опозиция, едни комунисти БСП срещу други комунисти ГЕРБ

131

истинита е че

преди 4 години

до тогава половината пенсионери ще са измрели и ще има пак бюджетен излишък за разпределяне

130

Да бе да

преди 4 години

Средната пенсия, милион и полвина пенсионери от 2,5 милиона получават под 300 лв.И то по сведения на вашата стъкмистика.Това означава между 10 и 20 лв увеличение.Само да ви кажа че заради вашите врътки свинското вече е с 2 лв по скъпо.Е това се казва увеличение с 25% сега и веднага,а не ми то средната ама догодина ама 6% смотльовци напук ще гласувам срещу вас.

129

Анонимен

преди 4 години

Реплика от един култов български филм от Соца:Тати каза че ще ми купи колело....... ама друг път.

128

Анонимен

преди 4 години

те това не е предизборно, изобщо..

127

с лявата ръка галят-

преди 4 години

До ДОЛНИ ЛЪЖИ- а с дясната си го вадят! Бог дал - Бог взел!!!

126

едно голямо нищо!

преди 4 години

Като увеличат едновременно данъците и таксите, - пенсиите ще намалеят!

125

наври си ги отзад!

преди 4 години

До ДОЛНИ ЛЪЖИМного сте щедри! А Вашите с колко ще си ги увеличавате?

124

ДОЛНИ ЛЪЖИ

преди 4 години

А Топлофикация праща втора изравнителна сметка.Ремонт на ремонта,изравнителна сметка на изравнителната сметка....

123

Анонимен

преди 4 години

Прочетох тази взривяваща и смайваща новина вече хиляда пъти!Няма да гласувам за вас!

122

роб на влаЗта

преди 4 години

За съжаление това не е радост защото .....на практика плащащите осигуровки ще заплащат повече и данъка на дохода ще бъде по голям и в крайна сметка дохода на трудещия ще намалее.

121

Анонимен

преди 4 години

Чудя се тези хора как не ги е срам да обявяват подобно нещо. Нагли безочливи същества. В коя европейска държава има пенсия 100 евро, нали всичко гонеше европейските цени. Пенсии и заплати не гонят европейски те са си български и никой не се впечатлява. Ще горят в Ада за този геноцит над възрастните хора. Хранят разни етноси, които не са допринесли с нищо в обществото, а за тези които са градили и дали своя дан на страната няма. Това не е нормално.

120

Анонимен

преди 4 години

Защо не индексират и увеличават само пенсиите за стаж и възраст и инвалидните за общо заболяване. Стига са увеличавали и социалните пенсии, направо източват НОИ и социалната ни система разни тарикати, без стаж и борещи се неистово за ТЕЛК решение, за да имат високи проценти. И защо деца получават 930 лв, или 450 лв. за по-леко увреждане, отделно майката получава за асистент. Ами то работеща медицинска сестра не получава толкова много. Едва ли има държава с толкова малки заплати!

119

Радослав

преди 4 години

Като се добави и факта, че на 2 и половина милиона пенсионера парите от осигуровките им са откраднати и сега и те са на издръжка от парите на работещите и резултата е покъртителен! Няма как 1 милион да изхранват 6 милиона + себе си! Просто всички които не са данъколатци, трябва да са без ЕГН и без достъп до плащания от държавата и ресурса които се освобождава да се ползва за намаляне на данъците на работещите и вдигане на пенсии! Стига сме хрантутили индивиди които не са част от обществото!

118

Радослав

преди 4 години

Вие какво очаквате? Всяка година изгаряме милиарди за издръжка на индивиди с нулев принос за обществото! Ето там потъват парите за нормални пенсии и нормални заплати! Имаме един разплут държавен апарат с почти 1 милион държавни заплатополучатели с нулево КПД + 2 милиона "братя" които са с нулев трудов стаж и нула стотинки платени данъци и осигуровки! Тия 3 милиона висят на врата на 1 милион работещи в частния сектор! Затова почти 50% от заработката на реално работещите се краде като осигуровки!

117

Анонимен

преди 4 години

Какво са 6,6 % за един пенсионер при положение,че инфлацията ги е изяла тези пари предварително.И този министър "демагог",да не ми говори само за средните пенсии,а да каже разбивката по доходи при пенсионерите.Повечето пенсионери вземат много под "средната" пенсия.Масовото увеличение ще е 15-20-25 лева.За минималната заплата---стига си заблуждавал народа,че е 610 лева.Това са БРУТО пари без данъци!!!Важно е НЕТО,колко взема работника!!!Сега НЕТО се взема чисто около 430-440 лева.

116

Помня

преди 4 години

До Анонимен 122 Пълна лъжа. Станишев даваше само веднъж по 10 % и то само през първите две години. Растежа започна при Костов . Той пръв започна ежегодно увеличени на заплатите на ДС.В годината на изборите когато загуби ,два пъти по 10 %При царя 10-те % продължиха . Така беше и първите две година на Станишев. Дойде световната криза и 9 г. никакво повишение.Едва този година има 10 % увеличение.

115

Анонимен

преди 4 години

Яко са я закъсали Червеногерберите ,щом от сега обещават за след 1 година . ДОТОГАВА Я КАМИЛАТА Я ,КАМИЛАРЯ . ПЪК И ОТ 2009 Г ЧАКАМЕ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 500 ЛЕВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 800 ЛВ .........ВЕДНАГА ....НЕЗАБАВНО ...