22

Малиии

преди 4 години

От къдя на къдя ще изкарват милото ми отроче от златния кафез бре?! Да спи на матраче? Утре ще вземат и сред природата да го изкарат, въздух да ми дишал.Сасипаха я таа държава

21

Joko

преди 4 години

От какво сте недоволни та протестирате ? Какво от това като спят на шалтета в салона ? Хайде малко се стегнете. Забравихте га тичахте с опинците на село. Това е положението. Като не ви харесва София,кой от където е !

20

ПЕНКО

преди 4 години

РОДИТЕЛИ ,ЗАТВОРЕТЕ ОЧИ И СЕ ВЪРНЕТЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА !!!!! УСЕЩАТЕ ЛИ - ВЕЛИЧИЕТО НА УДОВОЛСТВИЕТО -ВСИЧКИ ДА СТЕ "НАТРЪШКАНИ" НА МАТРАЦИ -НА ПОДА НА САЛОН И МЕЖДУ НАС ДА НЯМА РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ЛИНИЯ НА КРЕВАТЧЕТАТА !!!!! АЗ СЪМ СТАР , НО НЯМАМ ВАШИЯ ГРЯХ КЪМ ПОКОЛЕНИЯТА ...АЗ ГИ СТИМУЛИРАХ ДА "ДИВЕЯТ" КАТО ЛИЧНОСТИ И ДА СЕ РАЗВИВАТ КАТО ДУХ / ЗАЩОТО СИСТЕМАТА НЕ УСПЯ ДА МЕ ЧЕТВЪРТОСА -В КУБЧЕ ПО ПРОГРАМА -УДОБНО ЗА ВЛАСТТА !!! БЯХ И УЧИТЕЛ И ТРЕНЬОР И ПОЛИЦАЙ !!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Общината не може да предвиди нито един ремонт да е във време, почнаха се хиляди проекти на куп, предизборно и няма хора да се завърши.в нашият квартал започна изграждането на детска площадка, период за правене 2 месеца по табела. Започна Април вместо Февруари и още е на изкоп и ограда за 6 месеца.

18

До Мариана

преди 4 години

Мариана, това в Танзания ли е, където си? Че там нямат чорапи...

17

Ти да видиш..

преди 4 години

Много капризни станахме.А едно време си мълчахме , че ще има : А де ! А де..!

16

House M.D.

преди 4 години

Родители от София се оплакват, че децата им са принудени да спят на матраци на пода във физкултурен салон в забавачката. В България няма забавачки. Ерго, новината е фалшива.

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащо към частна детска градина? Защото мизерията е по-голяма, а таксата фантастична. А видиш ли собственика на "частната" е близък роднина на директорката?Ти май нямаш деца, и затова така говориш.

14

Анонимен

преди 4 години

За вечно недоволните,докато тече ремонта имат "право" да пренасочат децата си към частни детски градини!

13

Мислещ

преди 4 години

А старата СОЦ директорка колко пари е прибрала за ремонта. И защо се бави, предполагам защото неможе да намери майстори за мизерните 5лв. на ден надница, или далаверата с материалите свърши. На всички е ясно ще покрай ремонтите на училища, и детски градини е лапачка и половина. Калкулират се едни цени, минават през наши фирми, които вместо 50лв. надница взимат за 5 лв. и понеже вече е *** не се ловят на 5лв. ремонтите се проточват, защото 10 човека ги въртят от обект на обект.

12

Наблюдател

преди 4 години

В днешно време, хората все повече си знаят правата и си ги търсят. А на старите СОЦ кадри, не им харесва това. Те са свикнали хората да са овце и да ги мачкат. Но овцете вече свършват. Времената в които мислещите и изразяващи мнение хора бяха изпращани в Белене, отдавна отмина, което е и добре. Скоро, и старите СОЦ директори ще го разберат това, и ще спрат да ги третират като мърморковци.

11

anon

преди 4 години

и салон имат. в кварталната детска градина нямаме салон. тия да не са със заслуги към партията.

10

Анонимен

преди 4 години

А колко плащат тези родители за градината,че и претенции да имат.

9

Мариана

преди 4 години

Живея в чужбина и тук децата спят на земята върху матрачета..Събуват ги боси да играят на двора...

8

Анонимен

преди 4 години

Биг-брадърщината до това води. - вечно изкривени претенции. май наистина на тия им трябва соца на Тато. абе хора, нека София да стане 5 милиона и пак се оплаквайте. Е, сега Мая ще ви осигури за всяка дете - легло, храна, възпитание, цели, авторитет, култура, и интелект най-вече.

7

мак

преди 4 години

Всеки ремонт причинява неудобства. Съветвам родителите да имат малко повече търпение и ремонтът все някога ще свърши. Освен това, ако не бяха ремонтирали, нямаше ли да се оплакват, че нищо не се прави?

6

Истината

преди 4 години

Номер 7 е ***.

5

Анонимен

преди 4 години

Аман от вечно недоволни,казаха ви го ясно градината е в ремонт условията не са от най добрите, на който не му харесва може да си спре детето от градина и да си го гледа в къщи!

4

Мая Мазолова

преди 4 години

Типична акция на протестъри, кресльовци, които политизират един текущ ремонт в детска градина по време на местни избори.Навярно трябваше да оставят децата са спят в мухъла.

3

111

преди 4 години

До 1Коментарът е меко казано глупав. Това лято в София е някакъв ад с тези ремонти. Командироваха деца и персонал по различни обекти от началото на юли, а ремонтът започва едва в края на август. И никой не го интересува, че родителите редовно закъсняват за работа. Разбира се, няма кой друг да е отговорен освен общините. Но иначе кампанията за местни избори тече с пълна сила. С какви очи?!?!