61

A

преди 4 години

До Анонимен 42А те какво са дали на държавата и на тези, които с малките си заплати плащат данъци на тази държава. Такива като дойдат в Б-я се перчат като крале, а глупаците, които плащат данъци в Б-я, смятат за баламурници и се отнасят към тях с американско пренебрежение. Аз в Б-я имам също огромни проблеми (не по леки от тяхните), но от щасливите американски българи не съм получил не само финансови средства, но и едно човешко съчувствие. И не само от тези заминали за Америка.

60

Енгелс

преди 4 години

колко станаха вече жертвите на капитализма?

59

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ХОРАТА

58

лом

преди 4 години

психопат

57

Анонимен

преди 4 години

До 54 бесен психотрол Явно, се нуждаеш някой да ти обясни. На Запад заплатите са високи, но и издръжката на живота е висока. Да кажем, работиш 20 годинии спестяваш 90 хиляди долара. С тия пари там не можеш да направиш нещо кой знае какво, защото един тристаен апартамент или една къща в Чикаго са 200-250 хиляди долара, но с тези пари ти в София купуваш един тристаен апартамент. И от тези разлики ти излиза изгодата. Но ако да кажем в Коми се въстанови бълграския дърводобив и за там ще има кандидати, защото секачите ще взимат едно 1500 долара

56

Анонимен

преди 4 години

А българските русофоби катоотидат в пиндостан и ставатпредани американци без даже да знаят една дума английски.Затова и пиндосите не махатвизите за българи.

55

Анонимен

преди 4 години

Намерили са, каквото са търсилив пиндостан.

54

Анонимен

преди 4 години

Те поляците не пият, нали знаете?

53

Анонимен

преди 4 години

съпруг, съпруга и майката на съпруга --то ест съпруг, съпруга и свекърва.

52

мен 66,

преди 4 години

Какво толкова страдаш? Някой да те кара насила нещо да правиш или да даваш? Иначе си прав за това, че в случая е налице една човешка трагедия. И това е. Който иска да помогне телата да се върнат в родината им - да помага. Аз няма да го направя, защото смисъл не виждам. Има по-важни неща, свързани с живи хора, на които пари наистина са нужни в момента.Друг ако иска - да помага.

51

мен

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с подобни неща? Това са хора, които са избягали от България, но ние трябва да страдаме понеже на тях не им дреме за случващото се в Родината. Това е една човешка трагедия, такива, за жалост, се случват всеки ден, хиляди, навсякъде по света, но ние не ги отразяваме. Отразяваме само, ако са предатели.

50

не може да бъде!

преди 4 години

Китайците са най-умните хора на света.Открили са барута ,но не са го използвали за военни цели!?Открили са хартията ,но не са печатали вестници на нея!?Открили са Америка ,но не са се заселили там!?"- Марк Твен

49

Анонимен

преди 4 години

Айде стига тр.олски политиканствания. Каква "Москва" ви гони и тук, елементарни човечета? Спрете се най-после. Налице е една трагедия, в която няма политика, а само липса на психично здраве. Стига сте цапали всичко, до което се докоснете с отвратителните си платени и/или сла.б-оумни включвания.

48

човек

преди 4 години

До: бесен психотролВ любимата на всички българи русофили Масква българи няма - всички са руснаци.Това вероятно е така, защото когато българите русофили като отидат в Масква, веднага стават руснаци и ги е срам да се нарекат българи, противно на упрека който ни е отправял Паисий от минали векове!

47

Анонимен

преди 4 години

Над 400 убийства, голямата част заради враждуващи престъпни организации. Градът е около 2-3 милиона, а градската конгломерация 9-10 милиона, върпеки, че не ми е ясно съвсем какво представлява. Но не е ли петдесет или сто пъти повече от това, което се случва в България? Оня ден един в жк Стрелбище наряза няколко гуми и стана топ новина. Почвам да гледам на страната ми като на по-добро място за живеене от САЩ.

46

Тъй, тъй...

преди 4 години

До ikarИ като не са безплатни там погребенията дайте да съберем пари от другите, че да ни излезе безплатно в България, що ли? Имам пари за даряване, но ще ги дам за лечение на болни хора, а не за самолетна разходка на трупове.

45

Z

преди 4 години

До АнонименА на коя държава са плащали данъци? За да получиш нещо, трябва първо да дадеш.

44

Маке от Силистра

преди 4 години

Харно хортуваш сестро Нине

43

Totenkopf

преди 4 години

От какъв зор телата трябва да бъдат транспортирани у нас? Да си ги погребат в новата им родина, защо ги връщат тук?

42

ikar

преди 4 години

До Америчките мечтателиВероятно става дума по-скоро за транспортиране до България, което никак не е евтино. А и погреблалните им процедури там не са безплатни.