17

Анонимен

преди 4 години

От 16 вот в общността също така и право да решават сами по държави за разпределението на мигранти и за вътрешната политика включително и за формата на управление.Това последното значи примерно че ако утре с демократичен вот се избере авторитарен тип управление или пряка демокрация ЕС няма думата по въпроса.Всичко това е реализируемо но изисква реформи и ЕС изграден на федерален принцип от швейцарски тип тоест всяка държава да има всичко ниво на национален контрол и пряка демокрация.

16

Анонимен

преди 4 години

За пръв път да съм съгласен за нещо с експерт.Само дето аз пък ще се позова на анкетите който се направиха из целия ЕС.Извода е следния хората искат ЕС който да има обща армия общ пазар и други общи сфери и в тях искат даже не федерална държава а пълна централизация като в унитарна държава.Искат обаче и намаляване на бюрокрацията повече свобода за националните правителства възможност да се сключват изгодни договори с външни сили който не засягат ЕС без разрешението му както и пряко демократичен

15

Новичок, а...

преди 4 години

Ядохте ли сега дръжката на лопатата...

14

Анонимен

преди 4 години

При твърд брексит ще усетят твърдия отблизо и отзад.

13

Анонимен

преди 4 години

ЕС е сбирщина от готованковци,предатели на интересите на страните си-визирам БГ. Англия е страна,пазителка на Своите интереси и авторитет.Няма да храни онези,които я оплюват.Нека сега Германия да се оправя..Учете немски,да ви хранят.

12

42

преди 4 години

До 9Тя, Великобритания се крепи от твоето пазаруване в Амазон. А пък като се разпадне еврото и ЕС, вместо пари ще си имаш тоалетна хартия.

11

До номер 10

преди 4 години

А ти ходи да си донаучиш българския език.

10

Анонимен

преди 4 години

Англия велика и силна,в науката,литература,музиката няма равни.Учите децата си да говорят английски защото половин свят говорят на него.Благодарение на Англия.Ще се оправи.Тя има план за 100 години напред..

9

13261

преди 4 години

Брексит значи само, че ще пазарувам от Амазон.де или .ес, както и от съответните версии на ebay

8

42

преди 4 години

Тоя вярва ли си? Значи въобще не познава Великобритания. Само си дрънка празни пропагандни приказки. САЩ си създадоха ЕО, те ще си довършат ЕС.А за нас пак ще си остане изборът Русия или Турция, или и двете.

7

Анонимен

преди 4 години

ЕС трябва да ги остави да излязат без сделка въпреки всички негативи от това ! След това Шотландия и Сев.Ирландия ще ги довършат ! Англичаните са такова арогантно и нагло племе , че е много по-добре да са вън !

6

Q

преди 4 години

) и процветяване на ЕС и включително и на България-да,г-н Атанасов?

5

Анонимен

преди 4 години

Заменят ядреното си оръжие за български политици с по-големи способности....Големи открития правят наши експерти. Нещо като швейцарския експерт от рекламата на шоколади от Своге: "_ Абе да се таковам в експерта.... не мога да разпозная един шоколад."

4

Gorskio

преди 4 години

Диванен експерт :)

3

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

2

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩе, ще, само гледай. Вземи си и пуканки. Само който не ходи до Великобритания не знае как се е влошила обстановката там. Цени на продукти, услуги, липса на нормални органични зеленчуци дори. За атмосферата да не говорим - всеки те гледа, все едно си му изял закуската, а само да се окаже, че той е за Брекзит, а ти - против...сигурно ще те пребие на улицата. Пълна деградация...

1

Анонимен

преди 4 години

Абе експерт. Сигурно Великобритания ще се разпадне точно защото някакъв в сутрешен блок е на това мнение))) Ще поживеем и ще видим.