20

Аййййй.....

преди 4 години

Ами да го премахнем този фонд. Ние българите от всичко разбираме, че и от футбол.

19

Иван Митев

преди 4 години

Аржентина изпълнява грешен съвет на Международния валутен фонд (централната банка неправилно емитира пари) и подсигурява своя банкрут.Устойчивият държавен просперитет е възможен, когато централната банка правилно емитира пари.

18

Анонимен

преди 4 години

Сталинка нищо не може да решава. За целта си има управителен съвет на фонда. Сталинка само изпълнява решенията.

17

Анонимен

преди 4 години

Слушах и на тая две-три интервюта, ей така, да добия представа що за специалист е. Бабката е мноого зле - думите й бягат, плещи заучени фрази, които тя самата не разбира, и малко трудно й тече мисълта.

16

Анонимен

преди 4 години

Аржентина веднъж им би шута. Сега пак ще се пробват да я заробят. Дано Аржентина устиска на натиска.

15

Анонимен

преди 4 години

Тая комунистическа па ча вра ли ще прави реформи в МВФ ве? Пази Боже!!!

14

помнете

преди 4 години

помнете истината, изказана от големи икономисти, чиито имена нарочно не се споменават и се оставят в забвение, а именно - ОТ ТАМ, ОТКЪДЕТО Е СТЪПАЛ МВФ ЗАПОЧВА МИЗЕРИЯТА, НИЩЕТАТА И ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯТА - практиката го доказа и доказва ежедневно. Колкото повече МВФ "помага" на някоя държава, толкова повече тя затъва в блатото на вечните дългове. Той е нещо като нашите частни лихвари, но е по опустошителен и съсипващ.

13

Анонимен

преди 4 години

До Додо (14 коментар): И аз това казвам, името й с това свързвам, послушна и удобна на всяка власт по света. Тя вече прецака България два пъти, един път с имигрантите да ни подобрявали генофонда, втория път като скапа комисарството, подля вода на другата чавка Бокова и забягна в Америка, т.е. преместиха я след изпълнен гаф. Родова памет няма, няма български род в тая наемница.

12

Додо

преди 4 години

Сталинка ли е, Ленинка ли е, Кристалина ли е - това е без абсолютно никакво значение. Истината е, че тя е от ония политически назначения на послушни хора, които нямат родова памет и родова съвест, интернационалисти са и от тях не зависи абсолютно нищо, защото те са назначени там да правят каквото им се каже! Сталинка с гордост би прецакала или санкционирала България, само за да докаже колко е вярна на господарите си!

11

Анонимен

преди 4 години

СТАЛИНКА! Това е родното й име, то остава като белег на тотална зависимост. Е, сега е на Билдербергите и Сорос, ама това е то рутината на зависимия, все слуга, все безродник. Инсталираха я в МВФ за лъскава *** на Сорос и евреите. Само не я наричайте българка, НЕ Е!

10

Анонимен

преди 4 години

Сталинка е бушон и груба се,лян,ка зафините настройки в голямата политика.Ще натисне данъците за климата,щоторесурс,лесно се харчи от кукловодите,ще обърка после тотално всичко и ще семахне,както при еврокомисията.Тгаваот уважение към бабин си замълчаха.Нищо лично,факти.

9

националната гордост

преди 4 години

Така и не разбрах,за Сталинка трябва да се радваме,или да местим!?

8

Анонимен

преди 4 години

МВФ безсмислена организация за службари и натегачи. Закривай !

7

Анонимен

преди 4 години

Грета Тунберт пита как се осмелява Кристалинка да прибира парите, на кой е МВФ и планетата ?

6

ПроСоТо

преди 4 години

Аржентина...Дали само защото започва с първата буква от азбуката ще започнат с нея?..Но,Сталинка просто следва депешите.....Аз не бих се продал на КУКЛОВОДИТЕ дори и за всички богатства на света!..Но хора секакви..както и да е,"Надежда всяка тука оставете!"..Така и нема да ОСЪЗНАЕ ЗОМБИРАНОТО човечество какво всъщност става с него...

5

Анонимен

преди 4 години

На Грета точно тази й плаща :)

4

Анонимен

преди 4 години

ГРЕТА ТУНБЕРГ КАЗА ЧЕ ТЕЗИ ОТ МВФ КРАДАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА СЪС ПАРИЖКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА КЛИМАТА И НЕ ПРАВЯТ НИЩО. НА ТАЗ НЕ И ЛИ Е НЕУДОБНО И ДЕЦАТА ДА Я НАРИЧАТ КРАДЛА ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ДЕТO ГО ОТКРАДНАХТЕ

3

Анонимен

преди 4 години

Първия преврат ,който трябва да направи, ясно!

2

Анонимен

преди 4 години

Звучи така все едно Кристалина е събрала армия и ще напада Аржентина...

1

Анонимен

преди 4 години

Таз е бушон и дистанционно в едно.Нищо не зависи от нея само е говорител на началниците като наш Бойко.