30

Факт

преди 4 години

Свидетели сме на поредното насиране и провал на краварите и поредното предателство към съюзник, да си прават извод тези които мислят,че тези биха ни помогнали някога .

29

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите са неуправляеми, те искат всичко.Затова Щатите се оттеглят и им пожелават приятна игра. Ако у кюрдите надделее разумът, ще отстъпят и ще се споразумеят с Ердоган, за да контролират Североизточна Сирия. Иначе пак ще им вземат всичко.

28

Анонимен

преди 4 години

Предатели.Ако един ден на Турция хрумне да си промени границата с България ,американските *** ще се оттеглят без да им мигне окото.

27

А какво става...?

преди 4 години

Какво става във Венецуела, че нещо я позабравихме тази тема? Гуайдо стана ли президент или и него го изоставихме? То толкова се надяваше момчето на подкрепата на Вашингтон и Брюксел, а тя каква стана?

26

Анонимен

преди 4 години

И нас така ще ни оставят на руснаците ако им подпари под краката в България. Няма съюзник който да не са предали.

25

Путю се осра тотално

преди 4 години

Сега вече не може да се оправдава със САЩСултаня и Израел си правят каквото решат в СирияПутю няма думата

24

Анонимен

преди 4 години

БТР и с 25 мм броня, дронове и термокамери в преднина.Обаче с тази модерна техника се затрудняват с един 20 км марш на скок

23

Анонимен

преди 4 години

То да се окажат в капан, кво ще следва... дано не се случи.

22

Анонимен

преди 4 години

Ердо ги мачка и на терен и на маса очевидно !

21

Анонимен

преди 4 години

Който играе по свирkата на САЩ, добро не е видял..........А който играе по свирката на Русия, е цъфнал и вързал. Справка - Куба, Венецуела..

20

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Много смели нашите приятели американци. Ще ни пазят от Русия и Туркия до последен американец.

19

Патриот

преди 4 години

И от България също моля!

18

jimmy

преди 4 години

хахвха аре чупката реднеци:)))

17

Анонимен

преди 4 години

САЩ били получили сведения, че кюрдите се опитват да постигнат споразумение със сирийската армия и Русия. Бяха подло прелъстени и изоставени от Пиндостан. Какво друго им остава освен да се опитват.

16

али

преди 4 години

Някой вярва ли, че САЩ ще остави северна Сирия където по думите на Тръп са изхарчили 9 трилиона долара, точно тези територии където е над 90% от петролните находища на Сирия....Според мен е блъфират за да излашат Кюрдите. че ако не ги слушат и не се изтеглят от териториите, където Турция иска буверна зона за бежанците, ще останат сами срещу Турция....

15

TOP SECRET

преди 4 години

САЩ най сетне разбра че тва е война м/у Талибани и Талибани , и двете страни са кюрди , проблема е че едните ги въоражават тоест стимулират да има война

14

Ястреб Османлията

преди 4 години

Друга народна поговорка - Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Та така, сега тези прословути "бойци за свобода", терористите на ПКК се видяха в чудо срещу аскера! За незнаещите - ПКК е марксиско-комунистическа организация, претендираща да се бори за правата на кюрдите. Лидерът им Юджалан е арменец по майчина и кюрд по бащина линия, но не знае и дума кюрдски!65% от членовете на организацията са етнически турци, 30% са етнически кюрди и останалите 5% са миш-маш от всяка народност.

13

Анонимен

преди 4 години

Междувременно, от летище Риека в Хърватия, не спират да излитат американски транспортни самолети на американската авиокомпания Атлас Еър, натъпкани с оръжие от балканските колонии за Ислямска държава и други регионални конфликти в Близкия Изток.

12

Анонимен

преди 4 години

Американците големите мъжаги. Така ще зарежат и Украйна, Балтиката и Полша ако започне конфликт срещу Русия. Ще зарежат и С.Арабия срещу Иран. Америка никога не е влизала във война ако не е на сигурно. И ПСВ и ВСВ си личи. Страшни лузъри инъче тука евроатлантиците се бият в гърдите, че сме били при победителите. Да ама друг път.

11

Ястреб Османлията

преди 4 години

Както е казал народът - Ако си слаб в главата, трябва да си силен в краката!Та така, вашите любими терористи на ПКК/СДС се оказаха много глупави и си дадоха зааднника под наем на САЩ, и сега търчат презглава от аскера!!