23

Анонимен

преди 4 години

Затворихте столичните булеварди, за да могат някакви въглени да си тичат спокойно, а на гражданите на България да им се прави забележка къде ходят, защото и по тротоари те не можеше да се ходи, тъй като привържениците на въглени те си бяха опънали серигиите. Маймуни, марш от България. Отивайте си в Африка.

22

Жо

преди 4 години

До Анонимен 23СВЕТОВНИЯТ РЕКОРД на 2 км гладко бягане е 4 мин. и 45 сек.

21

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са високомерни, но поне 80% от българските мъже станахте пълна мизерия откъм физически данни!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

много ми е интересно дали наякои със същият екип пеисмеикъри би могъл да про бяга и 2 КМ под 2минути и 50 секунди надали така че аиде стига с тази злоба отглеждаите си шкембенцата тази работа не е за вас да давате мнения КИПЧОГЕ Е ВЕЛИК

19

Кифладжията

преди 4 години

Те така поставят рекорди и с виенчанките.

18

Анонимен

преди 4 години

Щом е от Кения,няма как да не е победител.Че те там,боси,през целия ден тичат подгонени я от лъв,я от някоя пантера или пък от някои крокодил.А ако спрат за секунди,то ще е само за да се облекчат.Един американски Президент като му показали снимка на шампион,той възкюикнал:-"Боже че те,там,нямат ли обувки"Та искам да подчертая,че тия и боси да са ,ще "бият" всеки бял на маратона.

17

м дааа

преди 4 години

Бре другарю 17-ти , у вас новини не четете ли , имаше статия във вестника точно за гуменките и за това дали да се признават постижения постигнити с тях.

16

Анонимен

преди 4 години

използвал специялни маратонки с чип който изчислява скорост и разстояние и му казва как да потдържа скорост за максимална издръжливост. Плюс екип с него които правят изчисленията с компютри - скорост, трасе, разстояние---Брех, Кения, нация техническа. Все едно другите медали и рекорди в днешно време са съвсем чистички, само спортист с воля и това е.

15

бай ганю

преди 4 години

на 34 год.невероятен духповечето от нас сме със шкембета и вирнати крака пред тв-тодано получи заслужена награда

14

Краси

преди 4 години

Неграмотници от сайта,пише се ПРОБЯГА,а не "избяга"!

13

ined

преди 4 години

Поредния фарс нямащ нищо общо със спорта. Следващия път да качат атлета на един мотор за да не се измаря и ще свали рекорда под час и половина.

12

Анонимен

преди 4 години

Белите нали бяха супер раса това онова... ама нещо черните все ги бият по тия спортове :)

11

:)))

преди 4 години

От списвача в сайта излиза,че кениеца го нямало 2 часа на маратона. Бил "избягал".МОН не е подминал и този сайт без подарена диплома.

10

Анонимен

преди 4 години

Редовните списвачи във форума на това издание са големи специалисти. Повечето от тях са затлъстели и големи кореми, обаче компетентно дават мнението си за бягането и спорта. Според тях този маратонец досега вече си е изтъркал ставите и не може да ходи. А сега сериозно - това е рекламно мероприятие. Ако някой някога е пробягвал маратонската дистанция, то е ясно, че този човек пробягва това с двойно по-голяма скорост от средните бегачи аматьори.

9

Бойка Ханъма

преди 4 години

Избягал ти е мозъко от кухата кратуна Краси...."пробяга"....

8

Анонимен

преди 4 години

А азбуката знае ли я? Не съдете рибата по способността и да се катери по дърветата!

7

Анонимен

преди 4 години

Само където не пишат че е използвал специялни маратонки с чип който изчислява скорост и разстояние и му казва как да потдържа скорост за максимална издръжливост. Плюс екип с него които правят изчисленията с компютри - скорост, трасе, разстояние ... и така нататък.Както и да е, истинския рекорт е тогава когато тези неща отсъстват и всички усилия идват от човека.

6

Е?

преди 4 години

До ШопНие нали за човечност се борим? Да сме хора, човеци?.

5

до 2

преди 4 години

Прав си , този "рекорд" беше по-голям фак.нюз от стъпването на Луната, просто бяха си навили , че трябва да падне под 2 часа. , пред другите състезатели имаше ли противовятърен автомобил??Другия път да го пратят да пробяга истинското трасе , в условията от преди 2400 години - по възможност обут с оригинални старогръцки сандали , пък тогава да ми се прави на мъж.

4

Шоп

преди 4 години

Дзвер и половина!