42

Луксофт

преди 4 години

Бош избраха София пред Белград, защото имаше откъде да откраснат хора с опит, сработени в екипи, затова... тяхната леля...

41

do 38

преди 4 години

тук в usa знаеш ли колко индийци и китайци има на подобни длъжности и какво от това? ! много сте изостанали в мисленето! кой какъв е, няма значение! Важно е какво знае и какво може!!!

40

50 год

преди 4 години

Избрали са България, защото все още има деца на инженери които са любопитни и все още се хващат да учат в ТУ и ли др технически специалности. И ние учихме някога, но тогава имаха достатъчно хора на запад и не им трябвахме.....а одъртяхме вече. Сега и на запад предпочитат да учат социология, връзки с обществото...и много трудно инженерни науки. Дано децата да имат работа!

39

Анонимен

преди 4 години

Имам познат който работи там на средно ниво и заплата му е 5500 месечно

38

До сминдух енд чесън

преди 4 години

Браво! Добре си го измислил за салицила!

37

Анонимен

преди 4 години

"Не съм толкова богат, че да плащам малки заплати на своите служители."------Наистина ли е казал това? Мисля, че това беше някаква английска поговорка и то за съвсем друг случай.

36

Жо

преди 4 години

До "До Жо" 36А ти, работил ли си в Роберт БОШ- България?Знаеш ли какви заплати плащат там?

35

Смех

преди 4 години

Управителя на фирмата е румънец, директора Германец...

34

Анонимен

преди 4 години

сега ще изберат един българ меринджей и той ще назначи некадърни връзкари около себе си и ония ще разберат какво става в силициевата долина хаха

33

До Жо

преди 4 години

И според теб Бош са избрали България за да дават големи заплати ли?

32

Жо

преди 4 години

"Не съм толкова богат, че да плащам малки заплати на своите служители."Това са думи на Роберт Бош.Когато работодателя плаща малки заплати, то при него остават да работят само мързеливци и хора с ниска квалификация, които не ги искат никъде другаде. Кадърните и работливите няма да работят в такава фирма. Такава фирма няма да има успешно развитие.Време е, българските работодатели да проумеят думите на Роберт Бош и да започнат да плащат високи заплати на кадърните и работливи служители.

31

Анонимен

преди 4 години

До Кога ще ги стигне?Така както са го подкарали турците няма да е необходимо да ги стигаме. Сами ще си дойдат на нашето положение.

30

Бош

преди 4 години

Цитира шефа си Денер за силициевата долина!https://bosch/stories/denners-view-european-patriotism/Иначе браво, плащат на повече от 400 човека мислени заплати!

29

Жо

преди 4 години

До Иван 13БОШ произвежда едни продукти за първоначално вграждане (при производство на автомобили) и други продукти, които се продават като резервни части. Това може да се види по 10-цифрения номенклатурен номер на частта.

28

Винету

преди 4 години

Стига с тия програмисти бе! Кой ще пасе овцете? Знаете ли как се търси овнешко?

27

И.Б.

преди 4 години

Фирмата БОШ у била преди години най- желаният работодател в Щутгарт. Условията на работа са били строги. гикой не е смеел да гъкне против работодателя. Има и един лаф на немски: "Schaff beim Bosch und halt die Gosch!" В превод означава:"Бачкай при БОШ и дръж сурата затворена!"

26

26

преди 4 години

Преместете час по-скоро центъра за наркомани и алкохолици от района на Младост!

25

Нинова

преди 4 години

Остафка

24

Така е,

преди 4 години

София, в частност Южните райони и конкретно района около ж.к. Младост са силициевата долина на Европа. Това се дължи на качеството, способностите и квалификацията на хората които живеят работят там.Пазете южните райони на София и не съсипвайте ж.к. Младост. те са благодат за цяла България. Това са данъци, които отиват за общото благо на България.

23

Анонимен

преди 4 години

До Кога ще ги стигне?ми заминавай за турция бе байчоАман от мрънкащи дрислььовци.