15

Активист на БКП

преди 4 години

Лъжете ! RAI UNO непрекъснато показват кадри и коментари ,че *** ще се гори в България !!!

14

искам

преди 4 години

Да няма отпадъци

13

Я..Я...Я

преди 4 години

Лъжци и половина, безочие, това е наглост. През месец юли всеки ден непрекъснато по новините в Италия по всички канали казваха за преговорите на правителствено ниво за *** на Рим и че са се договорили за това да се реши проблема с *** на Рим, докарвайки го в България. Продажните журналисти дето са отворени много къде спаха до сега , за да не го отразят, говорим за скандала през месец юли за *** в Рим, сега сме октомври. Предизборно отново прах в очите на хората.

12

Анонимен

преди 4 години

Надявяма се,че поне това е истина,а не поредната долна лъжа на управляващите евроатлантически наглеци.

11

Анонимен

преди 4 години

Италия тецове няма ли, че търси да си хвърли *** някъде? Едва ли са на перки и соларки само, или не искат да си мърсят природата? А нашите готови да затрият народ и природа за печалба.

10

Анонимен

преди 4 години

защо Баце и Шиши продължават да покриват Ковачки?май заради корпоративният вот.

9

variola

преди 4 години

Държавата един грам *** от Италия няма да внесе, нито грам, само че доверени до държавата лица ще го внесат, внасят в момента и ще продължават да внасят безплатно гориво и всичко е покрито и изчистено, чиста детска сълза, приказка, идилия !От години се внасят и горят хиляди тонове *** от ЕС, а се изнасят човешки съдби нататък, пък после моля да ударим рамо на каузата "ЗА връщането в България" !

8

Анонимен

преди 4 години

"Сливи за смет" - българска народна приказка!Но, в нашия случай се пита - Кой ще папка "сливите", а, за кого ще остане сметта????

7

Бау

преди 4 години

Предполагам информацията е "изтекла" във втория най-четен сайт в България ... Блиц...

6

Анонимен

преди 4 години

Те и сега го правят, но без ... появила се информация!

5

Ф.С.В.

преди 4 години

България след като стана член на Европейският Съюз - стана и кофата на Съюзът - или казано стана члена отговарящ за *** ! Това е мнението на другите членове- Скоро може да бъде и кофата за емигранти- Този съюз ни направи жалки бедни и глупави ! Народът по никакъв начин не усети Европейското - Определени хора станаха милионери -тъжна картинка -2 мил избягаха и останаха старци и индианци ! жалко!

4

Анонимен

преди 4 години

Тия гадини карат *** в циментовия завод в Бели Извор и отровиха Враца. Смрад се носи на талази....

3

Ъъъ

преди 4 години

България няма да гори италиански отпадъци, ... а само пакистански, патагонски и малайзийски.

2

Доообре

преди 4 години

Само предизборно ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Е те от години го правят, каква файда сега спирали ... нали вече се славим с мръсен въздух и масови заболявания от това ...