12

Анонимен

преди 4 години

Ще има опашки за тоалетна хартия във Великобритания.

11

кралицата

преди 4 години

Вие не разбирате .Англия строим блокове от 2010 година преди новата ера . ТцццЕ квот повикало такова се обадило Мистър Хитлер : Стига се оплаква *** , че сега ще завали и пак ще се превърнеш в Жаба

10

Анонимен

преди 4 години

Август е месеца на отпуските. Повечето семейства си я вземат тогава, защото и децата не са на училище. Да не говорим, че и много европейци пътуват да Англия, докато няма визи и курса на лирата е нисък.Нека да мине година след Брекзит и тогава правете изводи.

9

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност няма да избегне рецесията, защото тя от там ще тръгне по целия свят.

8

Анонимен

преди 4 години

Това са туристи-богаташи,кореняците не си правят снимки в центъра,освен ако не идват от провинцията..Добре са хората,системата работи,помагат на много болни деца,безплатно.Не им мислете.Сега без пари от Англия бюджета на ЕС доста ще се свие,вече за кражби няма да има..Затова тръгнали с наказателни процедури-ЕК няма пари..

7

krasimir.dykov

преди 4 години

значи то е ясно защо британия знае за кво бяг а от еврокошарта -билионни дългове на членовете ,емиграция която ще докара тероризъм,социални проблеми които всеки ден ги виждаме ,Германия влиза в рецесия сигнала е ясен-при нас няма проблем с нас и без нас нищо не с е променя просто няма нищо при нас-има и платени икономисти, финансисти които цял ден проповядват секстански прогнози ами нали получават за това пари но държавата с е изселва лошо

6

Анонимен

преди 4 години

CommonwealtВижте какво значи и спрете да оплаквате великобританците!

5

Анонимен

преди 4 години

До ЕСЕ 1Тези на снимката са кореняци Инглиши нали.........По-добре от българо-ромските селияндуристанци!

4

Анонимен

преди 4 години

UK да земе да избяга от ЕС.......Бягат най-много от Лаййннаааррииссстаанн, защо ли!?

3

Анонимен

преди 4 години

Но не и Раша. Златото се подува заради опасения от рецесия в Европа и Китай, но такава ще бъде избегната. Путин да си купува злато, няма проблем, сега купува скъпо след две години ще разпродава на 300 долара. И петрола ще падне, само гледайте.

2

Анонимен

преди 4 години

UK да земе да избяга от ЕС

1

ЕСЕ

преди 4 години

Тези на снимката са кореняци Инглиши нали