266

Stork

преди 4 години

Нато кво даде за България?Дайте данни щото ми е скучно...ние няма от кого да се пазим щото сме умрели котки и не сме фактор за абсолютно нищо!41889

265

Stork

преди 4 години

Варане,ако нямаш работа вземи прочети колко поколения турци работят в Германия,Холандия и Белгия,ти къде живееш бе бавноразвиващ?

264

македониибългарански

преди 4 години

До Варан ама как ще го спират, даже ще му построят завод на фолксваген... лицемерна европа, и ние част от нея... ще чакаме нашият ред. днес Сирия, утре България...алал да ни е !

263

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че се правят на улави и чакат да щракне капана

262

Варан

преди 4 години

Какво прави ЕС срещу този нагъл диктатор? Няма ли кой да го спре? Германия, Франция, Италия,къде сте,защо не го стреснете?

261

Бож.

преди 4 години

Ердоган е живо доказателство,че свастиката не прави фашиста

260

K6

преди 4 години

Диктатор с мустаци и психопат

259

Жиб.

преди 4 години

Ще ни хръднат на пуя твойте бежанци- всичките ще ги похристиянчим ако трябва и със сила,никой няма да мине минните полета без да е заплюл чaл мaтa и без да е целунал кръста!

258

Драгунов

преди 4 години

Ще го отсвирят,завалията и той си знае,ама змията хапе най-силно когато умира.

257

Анонимен

преди 4 години

чобанинът е сам срещу 28 държави.Колкото и да са слаби 28, са много по-силни от него.Това е началото на края на анадолските чобани.

256

Щерю

преди 4 години

Де, снайперист, де...

255

Вънот НАТО

преди 4 години

Вън башибозушка Турция от НАТО.Ще пуснат милиони ислямисти към цивилизована европа,но ще получи и червен картон от нато.Едва тогава може да има някаква сигурност за натовските балкански страни,понеже тогава потенциалната заплаха от югоизток няма да е под чадъра на нато.

254

БГ

преди 4 години

Да живее Свободен Кюрдистан.

253

застава "Нимфа&

преди 4 години

НЯМА БИВШ ГРАНИЧАР !!!

252

Митев

преди 4 години

Ердоган си проси : " Ела бой бий ме"! И ще го има.

251

Анонимен

преди 4 години

Ами нека да видят дойчовците от VW в каква държава и на какъв сатрап и изнудвач са тръгнали да наливат милиарди

250

info.info

преди 4 години

След като туроператора Томас Кук фалира, някой да препоръча туристическа агенция, защото искам да посетя невероятно красивата държава Кюрдистан. Кюрдите били мил и гостоприемен народ.

249

минаващ

преди 4 години

До SS; Ти подкрепяш тероризма? А знаеш ли какво може да ти се случи? Да не видиш за последно звездите една нощ и толкова от тебе. Нехранимайко такова. Там ще бъдат убити невинни жени и деца бе негоднико. Много завист, мръсотия, гадост и подлост има в твоята малка коварна, робска душа. Ти си заченат без любов , самичък си, не доял, не долекуван, голтак който мрази всеки и всички защото не може да бъде като тях. Жалък индивид на Земята.***...

248

минаващ

преди 4 години

Пусни ги господин Президент,пусни 1.800.000 през България и толкова през Гърция Да разберат,че когато падне Турция пада и възпиращата стена от Изток на Запад.Даже обеви,че Турция не се интересува от трафика на бежанци и всеки който иска може да мине през територията й на Запад.Пусни не само сирийците ами има още афганистанци, иракчани, пакистанци, сомалийци...За българите пусни само кюрдите от Сирия и Ирак, те(българите)много обичат и милеят за кюрдите. В Турция има около 560.000 кюрди дай им ги

247

Да бе

преди 4 години

След като загуби изборите във трите най-големи града-той е решил да си изкара яда по друг начин на някой друг. И му е крива Европа, че турчулята вече видяха и разбраха, че тяхната изостанала религия е религия на диваци! Видяха човешката цивилизация какви неща може да направи, а те си стоят още в Диарбекир във палатки и шатри! И прави последен и отчаян опит да покаже колко е велик с тази изостанала в развитието си религия! И разчита засега само на подкрепата на Путин.Но Путин не забравя .....!!!!