66

Долна баня

преди 4 години

Такъв *** президент, САЩ не са имали. Тотален ***, който прави огромни гафове във външната политика и тепърва ще му сърбаме попарата.

65

До 67

преди 4 години

Не Америка, света заслужава вещо по нормално. От тоя психопат.

64

М.М

преди 4 години

Ти си много *** кюрдите нямат територия и никога не са имали държава и не са образовани кюрдите не могат да говорят на турски по твоята логика и българските турци трябва да имат държава по територията на сегашната България

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60"Кюрдите са племе, останки от османската империя!?"Кюрдите са древен арийски народ, потомци на мидийците и никога не са били потурчвани.Тотално образовани, смели и ако създадат държава, ще са силна и богата държава - имат много нефт и там са източниците на прясна вода на целия Близък изток!

62

Анонимен

преди 4 години

Риана нарекла Тръмп най-големия психар в Америка. Може да е така, но да кажеш, че кюрдите не са им помагали през ВСВ е почти да ги обвиниш, че не са помагали на северняците през Гражданската война! Този наистина не е в ред! Америка заслужава нещо по-нормално!

61

Анонимен

преди 4 години

Турско-кюрдския конфликт си е вътрешно-мохамедански, неевропейски конфликт и затова Западната цивилизация трябва да ги остави да си го решават сами!

60

Наблюдател

преди 4 години

Войната е турци-кюрди.

59

Няма значение

преди 4 години

ама нивото на познание на Тръмп е по-ниско от това на български тройкаджия от 80-те години.

58

Вече не ме кефи

преди 4 години

Не е въпросът помагали ли са ти или не, а дали ще седиш и рупаш безучестно пред престъпление срещу човечеството. И Герамания не е помагала на САЩ през втората световна война, а ти от там идеш, а живееш в САЩ.

57

Това блато

преди 4 години

Значи с кюрдската карта се заиграха демократите ,а Обонго и Килъри направо затънаха до гуша и загубиха като съюзници и Турция,и Ирак,и Сирия. Тръмпецот нищо не е им е обещавал и давал,и сега просто се маха от това блато в което оправия няма.

56

Анонимен

преди 4 години

Тръмп започна да шикалкави във външната политика и скоро ВПК на САЩ ще му сложи динената ***.

55

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите са племе, останки от османската империя!?

54

Анонимен

преди 4 години

До 55Германия и Япония са с пъти по цивилизовани от вас турците,но това не пречеше да им набият канчето и изпепелят държавите им през ВСВ!Вашето тепърва предстои!

53

Шопо

преди 4 години

Тоа по-*** и от мене,бе !

52

НЕбългарин

преди 4 години

... грозни и сбъркани има само в турция. -Интересно, защо турците се увеличават, а българите намаляват и не изпускат гей парада всяка годин?6 века е имало Османска империя, а не ганьовска! Също така и чети как голите и боси турци разгромяват Антантата(тогавашен НАТО)при Чанаккале!САЩ даде над 5хиляди тира оръжие на кюрдите безплатно, каквито на Турция не даде с пари! Чети и се образовай всичкото това са факти, а нед плод на комплекси, като теб!

51

Патока Дончо

преди 4 години

много кряка и после кляка. Срам за Америка

50

saki

преди 4 години

Византийски номера стари колкото света.

49

Анонимен

преди 4 години

Никой не знае колко оръжия са дали американците на кюрдите .Турците може да се окажат в тежка военна зима вместо в мирна пролет.А след това Ердоган съвсем ще загуби ореола на велик стратег .То вече го загуби в Истанбул .

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Абе те и руските другари ни потупваха по рамото и обещаваха светъл комунизъм, ама ни излъгаха.

47

НЕбългарин

преди 4 години

Ами ако кюрдите вземат че разбият турците.На никой не му идва на ум това.-На никой не му идва на ум, защото нямат великия ганьовски акъл! Трябва да те обявят за нобелов лауреат!