38

Анонимен

преди 4 години

до 44Никой не ги е питал с кой искат да се буят срещу ИДИЛ. Ако имаш друга информация, дай я тук да я видим

37

Анонимен

преди 4 години

До пехотинец:))))))mnooogo me razsmq

36

12-3

преди 4 години

война няма да има .....но в борабата за мир , ще загинат всички

35

Анонимен

преди 4 години

До самиКюрдите никой не ги е питал, тъй че не са си "избрали".

34

шматка

преди 4 години

Бах тез американци.Дойдоха от майната си и запалиха Близкия изток.

33

Krom

преди 4 години

Величието на Ердоган ще го платят редовите турци. Загубите в икономиката от тази война - цената и, ще я платят редовите турци. Обикновения турчин не печели нищо от това. За това пък, ще се озърта с четири очи. Защото едва ли някой се съмнява, че вълната от атентати ще залее Ердовата държава. Кюрдите са генетични войници - воюват толкова много години, че вече е в гените им. Единствената причина е Ердогановото самолюбие - заявка, че е силен сред силните. Това ще платят турците.

32

Анонимен

преди 4 години

До човекТе русофилските проваляци не се интересуват от християнство мристиянство. Откъдето е Русия, за тази страна са и те. Ако утре русия се събере с Ислямска държава, и за тях ще са.

31

Анонимен

преди 4 години

Значи, Ердо ако успее да изтласка кюрдите от северна Сирия там няма да има никой. ИДИЛ се опитва да си върне структурата и позициите. Турците правят услуга на (освен че избиват кюрди, де)?

30

човек

преди 4 години

До: номера 29 и 30Аре бе, къде са ви русофилите???Когато дойде 3-ти март се надпреварвате да възхвалявате Русия и руския солдат, като същевременно плюeтe по Турция, как без Русия сме щели още да носим пoтyри и чaлми, пък сега се обръщате срещу САЩ и християнска Западна Европа в подкрепа на същия този "поробител", Турция, наследник на Османската Империя.Ми, явно още сте роби...

29

човек

преди 4 години

Направо да го номинират за Нобеловата награда за мир!Него и Путин! Двамата така се борят за мир по света, че камък върху камък няма да останат здрави!Както казват в Русия: "Мир во всем мире!".

28

Да, бе.... хахахааа

преди 4 години

А, Джуджи бере гъбки..... Хахаахааа..

27

ДА

преди 4 години

Аскера мачка наред а да видим някой да се попречи? Кучетата лаят от ЕвроГе йСъюза и отвъд океана краварите получават оргазъм

26

Анонимен

преди 4 години

Турция нанесла удари по 181 обекта в Сирия- а не ще им цепи басма на

25

пехотинец

преди 4 години

Справяйки се с турския окупатор, Българската Армия ще започне подготовка за многомащабно нахлуване в Русия с цел демократизиране на дивата територия, въвеждане на трудова повинност и пълна забрана на алкохола докато местните не започнат да приличат на хора!

24

men

преди 4 години

усещате ли как няколко милиона кюрди ще ни бъдат снесени за отглеждане. ще ги компенсират със странджа сакар и кърджалийско.

23

пехотинец

преди 4 години

Сега когато варварските турски орди са в Сирия, Българската Армия трябва да нахлуе в Анадола и да освободи Константинопол от многовековна варварска окупация. Също така да минира границата със Сирия за да не може турските орди да се върнат обратно!

22

Анонимен

преди 4 години

До АдолфМакетата за българите не са като кюрдите за турците. Това е фалшив еквивалент. Още повече, ако утре македония ни обяви война всички ще умрат.. от смях.

21

Адолф

преди 4 години

Ами ако макетата от югозападна българия решат да се съберат с другите макета като откъснат и територии от българия ние какво ще направим? Те също ще бъдат терористи за нас но за макетата ще бъдат национални герои борещи се за обединение в собственна държава

20

КоНСТАНТИН

преди 4 години

До Анонимен 22Да, но западняците си гледат интереса, които нямаше да удовлетворят тук. В Турция има и народ за работа, за война и за всичко, тук няма нищо, освен корупция и герб, причината за нея.

19

Анонимен

преди 4 години

До КонстантинДемек в турция ще получат роби. Да им работят за половин хляб и да изнасят на запад. Там, това е благородството на турците.