89

Анонимен

преди 4 години

Всичко е лъжа , даже Държавата е лъжа , няма такава

88

Веско

преди 4 години

От три дни слушам как някви чинивници се хвалят как нямало стратегия и нямало да отнемат деца!? За това ли им плащаме заплатите? Сигурно съм ного ***, ама все си мисля, че деца ТРЯБВА да се отнемат по съкратена процедура от всякакви семейства, които подлагат на риск бъдещето им. Осъдени рецидивисти, непращаши децата на училище и т.н. С тези изказвания им казвате, карайте си както досега.

87

ганьо

преди 4 години

де да беше истина да ги изпратят в норвегия барабар с родителите

86

МРАВКА

преди 4 години

ВЪН ПРЕСТЪПНИТЕ ГОВЕДАН ОТ ВЛАСТА.

85

който лъже на въже

преди 4 години

Ако стратегията беше приета,точно това щеше да стане.И тук става въпрос не само за роми,но и за българчета.Ако хората не се бяха надигнали правителството на Борисов щеше да приеме стратегията точно по норвежкият модел.По същият начин под предлог,че защитават насилието срещу жени и деца щяха да приемат истанбулската конвенция узаконяваща триполови извратеняци да осиновяват деца и да сключват бракове.Решителен отпор на *** опити да отнемат българчета.Забрана за НПОтата на сорос

84

Гнусно

преди 4 години

Знаете ли кой първи с голяма насмешка пусна теорията, че българските деца се товарили на лакове и изнасяли в Норвегия-оня Богданов, който е явен обратен! Той го публикува на стената си във фейса. С насмешка! И сега тази насмешка стигна и до Борисов! Демек-вижте колко сте прости вие българите ве, няма да товарим децата ви на влакове засега ,а едно по едно ще ги взимаме в началото, ще лъжем, ще мажем, че отричаме, че няма такова нещо, но ще продължаваме да усвояваме 20-те милиона евро! Гнусно!

83

Срам

преди 4 години

Много по-чудовищно е, че отнемането на деца се обявяват за слухове!!!Цяла Европа възстана против тази норвежка стратегия, преди месец в 28 държави по света едновременно имаше протести! Това слухове ли са? Слух ли е отнетия Атила, даден за осиновяване на чернокожа холандска гей двойка? Борисов-ти си лъжец и пускаш лъжливи слухове! Затънали сме до шия в корупция, основана на лъжа! Погледни си кметовете- навсякъде гърмят ,навсякъде хванати в корупция! Малко срам да имаше поне! А ти лъжеш!!!!

82

Пенка

преди 4 години

И в Норвегия така казват политиците. И там казват: лъжа е, че ще товарим децата на влакове. Ще ги извозваме с коли! И в Румъния нямаше да отнемат деца, но след като приеха Стратегията за защита на децата, започна брутално прилагане на Барневарн!

81

Анонимен

преди 4 години

Аз харесвам Бойко. Да е ежив и здрав. Много врагове си спечели защото защитава интересите на българите и враговете на България го мразят. Има и заблудени българи но те просто не могат да си представят колко по-лошо може да бъде.

80

Лукас

преди 4 години

Другарю Борисов твоите братя роми ти вярват и срещу 100 юро няма да гласуват за теб.Ари чао.

79

Бойко Българоубиец

преди 4 години

Факта че хората са склонни да повярват на такъв слух показва нивото доверие в управляващите. Без значение че са от ромското мнозинство аз се моля това да стресне мафията на управляващите и са осъзнаят че в един миг може да избухне такова въстание че да не остане жив от тях в Бг. И да ви кажа чесно ако ни вземат децата (или внуците) за какво да живеем освен да умрем с достойнство като затрием съвременните събирачи на кръвен данък. Не им стига че ни отнеха почти всичко...

78

Анонимен

преди 4 години

А като лъжеше ,че израсъл сирак ,не е ли супер чудовищна лъжа ?

77

Като знаят

преди 4 години

В Скандинавия,че отскоро и в Британия се отнемат dеца без съд. Хората като знаят как Бибитко си мени мнението по 3 пъти на ден на какво да вярват - на това сутрин или на това по обяд или на казаното вечерта? И като знаят какви dупудавци сме....

76

Анонимен

преди 4 години

Имам силното усещане че този блъф(слух) е пуснат от партиината върхушка,целта е предизборна.Бибитко губи почва под краката си!

75

МНЕНИЕ

преди 4 години

Нямам нищо против Борисов и калъфите му . Такъв Закон има и влиза в Сила от 2020 година .Има Интерес от НПО за Българчета ,хората не искат Ромчета .

74

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще си го избират *** докат не пукне от естествена смърт.Към краят на животът си предлагам да го провъзгласим за първият ромски емператор.Така де няя само той да се *** с нас нека историята се поебава с него.

73

aaaa

преди 4 години

все забравям че тия са най големите цензори и че няма да влизам тук, тия нещастници ако не е форума и троловете да отварят няма кой да ги погледне.аре, без мен, чао че сте скука

72

to 72 73

преди 4 години

освен другаря ти борисов и мижитурките подмазвачи около него които не чуват народа и работят против него за чужди интереси други не виждам.ама матр'яла си го харесва и избира така че нека им е, имат си го. Точно заради матр'яла дето го крепи ще гласувам винаги за тоз другар,заслужават си го.

71

245

преди 4 години

Нито по бай тошово време, нито при неговия бодигард се изкорени най- големия проблем и педофилията при индийските бг граждани, деца да раждат деца и продажбата на булки. Естествено,че правят каквото им каже племенния старейшина предизборно, по- зле от стадо са.Отдавна да е решен техния проблем, а оттам и на цялото българско общество,но нито нпо-та имат интерес от това,нито политици, в този първобитен вариант най-им вършат работа- на първите за кинти,на вторите за избори и кинти.

70

sos

преди 4 години

тоя сега даде старт на кампания за облъчване на мнаселението за стратегията за детето и подозирам че още сега ще ни заливат отвсякъде с "разяснения", сигуе и детските градини ще облъчат та скоро д дойде поколение дет ръкопляска на такива "грижи", ще има и заплахи и преследване на неразбралите разбира се, да го е страх човек да се опълчи,така че не само ще я приемат ами и нашите деца ще облъчат колко благородна е тази грижа, утре те няма да се съпротивляват а ще я крепят тази наредба.