22

Гошо

преди 4 години

До антихотАбе и ти То че името му е антихот и с това се изчерпва помоща му срещу горещина

21

толерантен

преди 4 години

Политика, пари, допинг, двоен аршин, джендарлък...

20

до "Енгел"

преди 4 години

Не само "обществения".

19

Анонимен

преди 4 години

Тръпката... :D мъжките спортисти завиждат !

18

Енгелс

преди 4 години

Капитализмът въздейства гибелно не само върху спорта, но и върху целият обществен живот.

17

Ставри

преди 4 години

Пак добре, че не са ги накарали да тичат забрадени и в бели чаршафи.

16

Къде видяхте спорт?

преди 4 години

Трябваше да напишете не "спортисти", а ходещи рекламни табели. Какъв "благороден състезателен дух", когато има трансфери за 200 милиона, някой може да припечели от рекламни договори 10 или даже 100 пъти повече, отколкото от наградните фондове за титлите, а за най-доходоносните съвременни гладиатори се правят "терапевтични изключения" от забраните за допинг. Нищо, че доста от тях не доживяват 40, като се откажант от състезанията. Накратко - мръсотия за много милиарди, както е с почти всичко.

15

Край

преди 4 години

А добър ден. България ще има футбол когато разпусне сегашните професионални отбори и се върне към ИГРАТА.Аматьорските отбори от добри за живеене страни бият професионалните отбори на бедните страни.

14

Анонимен

преди 4 години

Парите не са нито добри, нито лоши. Хората са алчни и са загубили душата си, а тогава с пари и без пари - все тая. Тогава Князът има власт и се грижи за тях.

13

антихот

преди 4 години

До ГошоПотърси за Антихот или Беметил което е същото. Ползва се много в спорта за издръжливост и не е забранено.

12

Анонимен

преди 4 години

Спортът е истински само когато не е професионален. Там са изнасилени неща. Истинският спор е масовият, когато човек го практикува за себе си, без да се състезава и без да плаща пари в повече от карта или наем на игрище.

11

Анонимен

преди 4 години

ами то всичко изгуби душата си,подчинявайки се на парите

10

2

преди 4 години

преди обичах футбола...сега този спорт ме отвращава с комерсиалността си....Световното не е спорт между различните нации, а борба между свръх богати хора и интереси в хазарта.В отборите на Франция и Германия и другите страни няма германци или французи. Колко разградчани играят в "Лудогорец"...това е някакво пошло безумие. Само *** могат да гледат или да ги вълнува. Ето затова като дидя футбол сменям канала и не ги търпя и секунда.

9

Анонимен

преди 4 години

Истината е че хората не се интересуват и не гледат спорт, с изключение на футбол в богатите европейски държави. Зимната олимпиада в Корея беше трагична. Никой не иска да организира големи спортни форуми - на загуба са. Така че никой не може да обвинява Катар - направили са каквото са могли.

8

Цецо Мен

преди 4 години

Хляб и зрелища.

7

Анонимен

преди 4 години

Ми, той спорта отдавна е подчинен на парите и спонсорите. Това не е измислено от арабите, а точно от краварите, и вече е така в целият свят.

6

Гошо

преди 4 години

Да питам ДВ какви са тия "таблетки против горещина"

5

Прасе с каска

преди 4 години

Я пуснете една статийка за УАДА.За унищожените "без да искат" проби.За америнските спортисти "астматици", които са "лекувани" със стероиди и т.н.Ама няма да е политкоректно май, няма да ви платят за такава статия.

4

Анонимен

преди 4 години

Май само бледоликите спортисти се оплакват, другите нюанси лицемерно мълчат.

3

Granik

преди 4 години

Следващото ще е в Саудитска Арабия, до обяд лека атлетика на стадионите,следобяд показни екзекуции със сабя .