7

Emo

преди 4 години

До Полза за държаватаНе всеки безмозъчен примитив, пък би той и в легиона, може да бъде полезен за службите. Сиреч, акъла трябва да управлява десния палец, а не обратното. Пък и армията, даже и френската, а още по-малко легиона, не бъка от акъл.

6

шоп

преди 4 години

Тоя френски легион само луди бълва. И оня дето изпотрепа хората в Нови Искър и той от легиона беше.

5

иванов

преди 4 години

Рейнджъра е невинен .Полицаите са го нарочили от миналата година .А е заподозрян ... щото е ходил вчера при фелдшера за аспирин .

4

179

преди 4 години

Всеки ден убийства кражби и катастрофи във България. Потресен съм и ме е гнус като кажат по новините нашите управници че всисчко е наред и държавата е прекрасна. Гледал съм интервюта със политици от недалечното минало преди 15-20 години и тогава си казват Положението е много зле трябва да се оправим а СЕГААА ???? Затова няма да гласувам въобще нито за кметове нито за президенти а за евродепутати въобще не искам и да се замислям. Никой няма да оправи тая държава пропаднала ,всички гледат парите.

3

Полза за държавата

преди 4 години

Само полезни могат да бъдат такива лица.Защо не е ползван от службите? Дори военните? Къде мислите, че ще работят такива кадри? В млекопреработваемата промишленост ли?Естествено, че ще работят, за това, което са учили.

2

Анонимен

преди 4 години

Тоа па къф легионер е ? Да няма един пищов със заглушител да се гръме с дясната ръка у левото слепоочие? Баре една ловна пушка да беше придобил, че а съ застрля у гърба кат оня, Чане.

1

Анонимен

преди 4 години

От ден на ден по лошо...света се напълни със психопати. Да отнемеш човешки живот...