317

САЩ са агресори,

преди 4 години

но Путин ясно им каза, ако има конфликт свръхзвуковите ракети - кинжал и ядреното торпедо ще ударят Америка. И създателят няма да ги търпи тия. Скоро САЩ ги очакват катаклизми, финансова криза и гражданска война. Край с Америка, затова ритат предсмъртно!

316

krasimir.dykov

преди 4 години

тез американо ме разсмиват много само глупости измислят а в БГ ракети няма да има защото става лошо.то Черно море 3/3км ще се прьсне от оръжие сега още да с е слага

315

Бълбук!

преди 4 години

САЩ с план за възпиране на Москва - Русия да бъде удавена в Черно море :-)Кой ги съчинява тези тъпни?!Например, САЩ да бъдат удавени в Мексиканския залив ;-)

314

Онзи

преди 4 години

ГлОпавите крави, спомнят ли си как само от един преминаващ изтребител, слезнаха екипажите на великите им кораби и избягаха към щатите с подвити опашки. Най-много да ги удавят от смях.

313

факт

преди 4 години

До До руски окупаториВечните съюзници на САЩ............ Никога не са воювали помежду си!

312

Анонимен

преди 4 години

След безапелационните,, победи,, на краварите в Афганистан,Ирак,Сирия,Либия Иън идва ред и на Русия хахаха.Що не земете да се пробвате ,нещастници...

311

ХХУ

преди 4 години

До Bulgaria Ами не всеки може да има външен дълг за трилиони и над 800 военни бази на чужда територия !!!

310

Анонимен

преди 4 години

Пусковите установки на американците са универсални и от тях могат да се изстрелват ракети с малък и среден обсег. Така при най - малката заплаха България става мишена номер 1, а ако ни ударят превантивно никой няма да скочи в наша защита. Правете си сметката какво къде разполагате.

309

Bulgaria

преди 4 години

До Батакaтролче бедно и гладно, посочете ми едно постижение последните години на великата ви любима ***! Дали направиха най-бързия компютър, най-добрата медицинска апаратура, най- хубавата лека кола, най, най! Освен да правят МТЛБ и да се фукат, колко много се страхува света от тях! Изобщо не сте в час

308

производители на оръ

преди 4 години

Фирмата ми произвежда оръжие и пак оръжие.Войната е консуматор на скъпото оръжие.

307

Коментиращ

преди 4 години

К'ви оръжия ще разполагате, к'ви 5лв????Точно вие сте причината за световните кризи и войни!!!Светът може и без вас, кравари долни!!!Не се ли оядохте, не опустошихте ли вече планетата???!!! Само Русия и Китай останаха, другите са ви вече васали, нали???!!!Някой и друг небостъргач още имате ли за събаряне???!!!Вън американските бази от цяла Европа!!!

306

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Мечти, мечтиииии...!

305

Батакa

преди 4 години

Колкото и да пишете и колкото да дранкате Русия ще бъде ВЕЛИКА и ще остане такава,защото е силна и цял свят ще се съобразява.Българетата пишете пак глупости.

304

Анонимен

преди 4 години

Плофесор Вучков се опита да спаси Русия от удавяне,но бе повлечен от нея и тя го остави да потъне...

303

тоти

преди 4 години

Явно всички Руснаци са предупредени да се махат от тузарските къщи и хотели по Варненското Черноморие .....

302

До руски окупатори

преди 4 години

Една и съща стая от 12 квадрата, с 20 монитора и източник на Ай Пита - дори нивото ви на пропагада е низко, като един веган и вгорчи живота и Зозо беснее.Пише от 30 копма, с едно изречение, и да си слуга за 9 бона не е лесно.Не успява да купи Живанши на метресата и да изплати БМВ - то на кредит - в дълбоко личен план.А Тръмп му спря източникът на трите гънки, истинските програмисти са извън БГ.

301

винаги истината

преди 4 години

Русия не иска война- тя знае ужаса и жертвите и ! Война искат САЩ , за да пласира оръжието си и Б Б и сие служат на интересите им , без да мислят за народа си .

300

До 353 Блядовете са

преди 4 години

Ква защита бе ти целата софиа шса изпарите за секунди бе а ние от село ша гледаме по телавизеата

299

Анонимен

преди 4 години

Къде,къде?

298

до чичо Гошо

преди 4 години

Прав си, ЕС е ЛИЦЕМЕРЕН, нужни им сме като потребители и като територия за агресивността на НАТО.