21

Нина

преди 4 години

До АнонименДокога такива като монов ще остават не наказани ,дори се изкарват жертви .Къде е бил когато "ангелчето "се напивало и си търсело боксови круши по улиците .

20

Анонимен

преди 4 години

ако има проблем в законодателството или корупция в съдебната система, то това е обществен проблем. Начинът по който държат Джок в момента е незаконен и наистина предчувствам как странта ни звучно ще бъде ошамарена. Не става държавата да не зачита собствените си съдебни решения и да търси механизми за пререшаване на дела и незаконно задържане. Не вземам страна, просто се опитвам да гледам обективно. Но популизмът в политици е вече и в прокурори и то ва не е добре.

19

Д-Р МЕНГЕЛЕ

преди 4 години

ЛОШОТО Е , ЧЕ НЕЗНАЕШ НА КОЙ ОТ РОДЪТИ, ЩЕ ИЗПЛАЩАШ ДЪЛГОВЕТЕ.ЗАТОВАПРАВЕТЕ ДОБРО, ГОВОРЕТЕ ДОБРО, ЖИВЕЙТЕ В МИР С ОКОЛНИТЕ И БЛИЗКИТЕ.НА НИКОЙ НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА СРЕЩА ТАКИВА КАТО МОНОВ ИЛИ ДЖОК..

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15ИСКРЕНО ПОЖЕЛАВАМ НА всички защитници на този yбиец децата им да срещат същия!!!!!!!!По-добре Джок отколкото такъв като Монов и сие!

17

ДО 15

преди 4 години

Внимавай какво пожелаваш ( си ), защото много често се случва така, че да ти се сбъдне! И да допълня - това момче ще покаже на целия свят, що за *** е тази "държава". И Манов, и такива като него и "смелите" им дечица, още повече неща ще ги спохождат! Защото оня горе дава на всеки заслуженото - времето! Тази *** носи греха на цял един народ и Родина!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Този случай без съмнение ще достигне до мноооого западни инстанции и нещата мноооого ще се размиришат ..... В Гардиън имаше статия за Джок преди около седмица! Размирисали са се и ни гледат през лупа!

15

интернет

преди 4 години

Пуснете човека злобни българи,не се занимавайте с свободата на хората,той е излежал присъда.Корупцията тресе държавата която е няма,едно елементарно дело не може да се оправите да не говорим за бездомните кучета,слабо управление.

14

Bm

преди 4 години

Това за Народния съд ми хареса. По време на приватизацията съд и прокуратура притискаха хората за да могат тарикатите да окрадат заводите.Сега продължават да си затварят очите.

13

Анонимен

преди 4 години

Този случай без съмнение ще достигне до мноооого западни инстанции и нещата мноооого ще се размиришат ..... Може това момче въобще да не е физическия убиец, на записите той лежи полу жив докато другите му скачат на главата, кога е станал че да наръга някой не се знае.

12

Az

преди 4 години

Аз искам да знам, кога прокуратурата ще започне разследване на ДС доносника Христо Монов за търговия с влияние !

11

Анонимен

преди 4 години

Споко, ще плати, след като осъди България и издаде книга.

10

Споко!

преди 4 години

Който нож вади,от нож умира,така че и на Джок няма да му се размине по закона на кармата!Инак,ако сега го беше пипнал бащата на заклания студент,вероятно би му отрязал главата и изпратил на майка му в колет за 8ми март и би си навлякъл много неприятности.Ако се проследи живота на Джок след като го върнем в Австралия, вероятността да бъде намушкан след пиянски запой или разкъсан от крокодили е много по голяма отколкото да се търкаля в затвора,а ние да го издържаме още 8 години!

9

Анонимен

преди 4 години

Ще го пуснат скоро и ще "плати" като разкаже на света за българското БКП и за "народния" съд! Тогава ще бъде още по интересно за България отсега!

8

Анонимен

преди 4 години

да го пускат, но ако не почне да плаща запор на финансите на адвоката.

7

Анонимен

преди 4 години

Заради тоя прокурорски цирк всички ние данъкоплатците ще плащаме на Джок докато е жив. Както е ставало и с немалко други.Отделно, че лежа без вина толкова години.

6

Анонимен

преди 4 години

Грешно е обвинен. Защитава от бой други. Послего гонят него 10 агресивни фенове.да го бият. После в защита та си ранява и убива двама. Можеше да бъде убит. Незаконно е в Бусманци защото няма хора в елита на властта за да го освободят. Стотици са свободни убиици в момента.

5

Щерев

преди 4 години

Кое му е незаконното от 20г.еизлежал 12 има още 8г.

4

Анонимен

преди 4 години

То няма проблем да работи и да плаща, но нека прекият му ръководител да не е въоръжен с химикалка, а с калашник.

3

Един

преди 4 години

Ти го пусни убиeцa да бега в Австралия, па тогава я камилата, я камиларя. Предсрочно освобождаване не може да има, ако не е изплатена кръвнината. Казах!

2

Анонимен

преди 4 години

то този може да работи и в затвора и от там да плаща