8

msl

преди 4 години

мутрочадието Монов, пребиващо случайни хора си е получило заслуженото и убиеца също, 12 години за убийство при самозащите е достатъчно жестоко наказание.

7

Пфф

преди 4 години

Този Австралиец ако беше с по тъмна кожа и от индийско потекло, колко шеще да лежи питам аз неподкупния и безпристрастен български съд? Че за бая случаи знаем - пример в Катуница за сгазеното момче - 17 години и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - 2000 лв. кръвнина??????

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Не е бил само един ди;билен "българин" а "чета" от още 15! Срещу числеността на такава "хуманна" група нова си е благословия!

5

Анонимен

преди 4 години

До 334Има малка разлика -австралиеца е с нож а българинът не е.

4

334

преди 4 години

Всичко е заради Гешев и неговите опоненти. Иначе - обикновено сбиване и в резултат един убит. А, ама бил българин, пък онзи - чужденец! Откъде накъде ще пролива българска кръв, както се изразила една простовата съдийка, и то от ВСС. Целите са ясни - съдия Калпакчиев и покрай него Лозан Панов. Цялата "патриотическа" истерия е организира от бандитската ни олигархия.

3

Анонимен

преди 4 години

Имах такъв съсед.Същият наркоман.Непрекъснато носеше нож в себе си.Пак го раздаваше ултра левичар.Всичките му приятели бяха силно кафяви от етносът при все че той беше рус бял.Точно като тоя.Няколко пъти неадекватен ми е скачал с нож,счупена бутилка или парче арматурно желязо.И не само на мен.Въпрос на време беше да убие някого заради измислена заплаха срещу която се защитава.Добре,че умря от много пиене и свръхдоза.Толкова са еднакви че сякаш са братя.Тоя пак ще убие на него му харесва да ръга.

2

Анонимен

преди 4 години

Както много хора предполагат, кръвнината на *** Монов ще я плати Българската държава, тоест НИЕ. Умишлено се нарушават правата на Полфриймън, за да ни осъди и с обезщетението да плати кръвнината. Дано Монови дадат всички тия пари за лекарства.

1

Хаха

преди 4 години

Завършена мутра-правист чете морал за поправимост. Е дотам стигна кратунистан. Най озверелите мутро-комунисти да са морални съдители. Затова се разкарах от този зверилник. Пожелавам на Полфрийман скоро същото.