19

Анонимен

преди 4 години

Dgambaza I shkembeto v zatvora-nemedleno.

18

жалки типове

преди 4 години

Синът му хулиган заклан на улицата в пиянска свада, и бащата и той събира агитки и търси правосъдие на улицата.

17

Анонимен

преди 4 години

ВМРО са едни популисти, ако бяха по времето на Ванче Михайлов отдавна да са ги наврели някъде.

16

Сата НАТО

преди 4 години

Абсолютно безумие и правен абсурд е да се връща за преразглеждане съдебно определение за освобождаване. Абсолютен абсурд е един държавен служител като Монов-баща да плюе съда и да влияе на решенията му чрез улични агитки.

15

334

преди 4 години

Къде са овчите главички? Къде бяха тези олигофренчета при стотиците подобни случаи? "Голям го вадят", щом става дума за чужденец, излиза някак си "патриотически", пък и смело отгоре на всичко. Друг е въпросът, че трябва да се атакува Лозан Панов - още сега! - и други честни съдии, като Калпакчиев. Мутрите дирижират всичко.

14

Юрист

преди 4 години

1. Съдът няма избор и е длъжен да спази закона...т.е. да пусне незаконно задържаният от българската държава австралийски гражданин.2. Ако такива,като Каракачанов и Джамбазки са стожер на законността...е ясно защо сме толкова назад по спазване на закона.3.Помнете,че ще бъдем осъдени от ЕСПЧ за това незаконно задържане..и ще го платим,ние,а не интелекта Джамбазки , Каракачанов и Сидеров.И накрая,кога ще поумнеем...

13

до 16

преди 4 години

Да живее Иван, Олигарха!

12

Анонимен

преди 4 години

V4eraschnoto ubiistvo na peschahodna pateka 16 g momi4e i e isbagal 3 g do 15 g sa ubiistvo a polfriiman se e saschtitaval otvtia deto sa go napadnali i e kejal po4eti 12 g 4ujdeneza da se maha ot bg i stiga s todi populisam i ismisleni protesti kato prebivat kradat starizi starzi ubiizi po patischta saschto ne protestirat platenite gerberi v bg korupzia miseria ubiistva ot zigani isnasilvania no protesti sega saradi gerb glavanazi ja hodete da rabotite i bsdete spravedlivi glavanazi ot gerb

11

Discovery

преди 4 години

Тоя харалампи излежда присъда дето се дават само на най-бедните кокошки в БГ, принципно за убийства, изнасилвания и т.н... в БГ се дават макс 10г затвор, а ако си некой с връзки може и условно да хванеш. Успех... на всички в живота....

10

Анонимен

преди 4 години

Решенията на съда не се коментират и не се обсъждат, те се приемат. Така е в демократичните страни, а ние дали живеем в демократична страна трябва да се замислим и то доста.

9

Таню

преди 4 години

Друго пиянде - патерицата на Шкембе ВОЙвода...

8

Нина

преди 4 години

До Красимир Кънев БХКДано

7

Анонимен

преди 4 години

Сега цяла Европа се е вторачила в нас, а ние отново се излагаме с псевдо патриотите който имат нахалството да се месят на българският съд.

6

Анонимен

преди 4 години

Патриотите трупат предизборни точки с този протест.

5

Анонимен

преди 4 години

Всички депутати които се опитват да упражняват натиск върху съда с тези дерижирани протестчета веднага белезници и в затвора!

4

Бау

преди 4 години

Полфрийман знае, че няма да го пуснат. За това не е отишъл. Предизборно се чудят каква драма да направят ...

3

Анонимен

преди 4 години

кой води протеста, пияндето Волен ли? или той сега е зает да протестира пред БНТ?

2

Анонимен

преди 4 години

Г-н Джамбазки няма право да определя кой за къде е защото той не е съдия и няма право да се меси в решенията на съда.

1

Красимир Кънев БХК

преди 4 години

Той отлетя за Австралия!!!