15

Анонимен

преди 4 години

50 000 000 от дългоноско ??!!Лъжливия Мин.чо Предател от Банкя .

14

БАНко

преди 4 години

На оня с питанките !Съдбата знае и ще разбереш коя мед. сестра къде се намира .

13

???

преди 4 години

ама те не напуснаха ли, не са ли вече в чужбина? ония дето системата ги убивала, няма ли и те да се присъединят, или чакат нареждане от импексова?миските и плейките няма ли да протестират? до кога ше изнудвате държавата бе?

12

Анонимен

преди 4 години

Един протест ,стачка винаги крие опасност конфликта да е властови и политически, и не е ли съвпадение с месните избори, и не е ли коварство и лицемерие поддържаните от десетилетия ниски заплати на всички работещи???

11

Константин

преди 4 години

И веднага се намериха плювачи на медицинските сестри. Към момента има яко недостиг на мед. работници, учители и лекари, интересно ми е след 5-10 години кой ще бъде учител, лекар или мед. сестра. Иначе съдии и прокурори не липсват и юристи, както и кандидат политици и милиционери. Кофти времена се очертават за българите и България. И наистина работят много здравните работници. Успех от мен. И не на последно място бойко пак излъга, 50 милиона, ама не точно, 6 ще бъдат. За това никой не говори.

10

Константин

преди 4 години

Шапка им свалям на мед. сестрите, дано наистина излязат на протест и да свалят мутрите *** със по 10 бона заплати. Дано да са единни и да не позволят да ги разделят. Докато учители, мед. работници и инженери взимат по-малко от депутати, съдии/прокурори и милиционери така ще е в България. Глад и мизерия. Не може един съдия/прокурор да взима по хиляди левове заплата и не върши нищо, делата се точат по 2-3 години и повече, а мед. сестри с 500-600 лв. Управляващите мутри са бо.луци. Успех от мен

9

Българка

преди 4 години

Заплатите на мед. сестри трябва да са като на детските учителки, отговорността им не е в никакъв случай по-малка, смените им не са по 6 часа! И отпуските им не са по 56 дни!

8

Такева

преди 4 години

Сестрите в детските отделения се грижат по 12 часа на смяна за повече деца от учителите с по 5 деца в час за 6 часа на ден.

7

до 5

преди 4 години

И останалите като си отидат, кой ще ти сменя превръзките, кой ще ти прави инжекции, кой??? Баба ти от Кермен, сигурно... Ами кисели ще са, като работят на по д ве места и едва свързват двата края. И за техните деца учебници и маратонки са на същите цени, като на другите!

6

Анонимен

преди 4 години

Медицински сестри си отиват, лекари си отиват ,учители си отиват само синдикатите не си отиват .Вземат си членския внос и имитират дейност , наследници само за заплати и по бездействие на старите профсъюзи

5

Лисан

преди 4 години

Е как така? Горанов каза, че заплатите са ни по 9 бона.

4

Анонимен

преди 4 години

И това което им дават е много. Мързеливи лелки, вечно сърдити и търсещи причина да навикват болните. Като не ви харесва ходете си обратно на село при кравите, овцете и нивите с картофи и фъстъци.

3

Анонимен

преди 4 години

7 Septembri ili 7 Octmvri

2

Анонимен

преди 4 години

Секретарка и офис не искат ли, трябва да храним администрацията от ЗК за мед. сестрите каквото остане Защо не искат закриване на ЗК администрацията я у лево.

1

Анонимен

преди 4 години

За 10 години 10 000 протеста срещу Мин.чо Бойко !!! От къде са му избирателите , къде ги намира ???