24

Скептик

преди 4 години

***, той им махна задължителните осигуровки. Нищо не им е орязал. На тебе е орязан мозъка.

23

Я па я..!

преди 4 години

Нищо не разбрах. Я пак.

22

Анонимен

преди 4 години

Не втори...ами и 222-ри ще изкарат демократите, само да решат. И естествено медиите представят само едната страна на медала. Истината е че, същите тези, които вече 4г. не могат да свикнат с един *** факт, ги чака още 4г. делириум...!!!

21

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 32ВЪВ ФИЛМА: ОРЛОВО ОКО! СУПЕР КОМПЮТЪРА АРИИА КАЗА, ЧЕ ТЯ ПРЕДСТАВЛЯВА НАРОДА БЕЗ ДА ГО Е ПИТАЛА НА БАЗАТА НА НЕЙНИТЕ АНАЛИЗИ!!АЗ ПРЕДСТАВЛЯВАМ НАРОДА НА ФАЩ НА БАЗАТА НА МОИТЕ АНАЛИЗИ! ТИ МИ ОРЕЖИ ЗДРАВНИТЕ КАТО ТРЪМП ПА ПОСЛЕ ОЧАКВАЙ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ Е НЯМА ДА СТАНЕ!ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ФАЩ ВИДЯ КАК ТРЪМП ДАДЕ 200 МИЛИАРДА ПОВЕЧЕ ЗА БЮДЖЕТА НА ОТБРАНАТА А ЗА ТЯХ НЕ САМО, ЧЕ НЕ ДАДЕ А ИМ ОРЯЗА ВСИЧКО СВЪРШЕН Е !

20

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНСтига с тоя народ бе. Ти под народ разбираш само хора дето реват за пари и облаги но ги очакват не от себе си а другите да им ги предоставят.

19

АнонимеН

преди 4 години

АКО ТРЪМП БЪДЕ ОТСТРАНЕН СЕГА ПРЕДИ ДА СИ ДОВЪРШИ И БЕЗ ТОВА 1 ГОДИНА ОТ ОСТАВАЩИЯ МУ МАНДАТ КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ, ТОВА САМО ЩЕ ПОМОГНЕ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АКО ТРЪМП БЪДЕ ОТСТРАНЕН НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ КАКТО АЗ ИСКАХ А ИДВА НА ВЛАСТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА ПАК РЕПУБЛИКАНЕЦ ! НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ САМО СТАВА ПО-ДОБРЕ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ!!ТРЪМП СЪСИПА ФАЩ! ПАРИТЕ КОИТО СПЕЧЕЛИ ГИ ДАДЕ НА ВОЕННИТЕ А ЗА НАРОДА НЕ САМО , ЧЕ НЯМА А ИМ ОРЯЗА ВСИЧКО НАЙ-АНТИСОЦИАЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

18

Анонимен

преди 4 години

27Али как е на турски Отвратен?

17

Отвратен

преди 4 години

До Бау"Съсипал" какво? Я пак повтори? От къде ви намират бе?

16

Отвратен

преди 4 години

Какви "нови информатори" ви гонят бе вестникачета?Ми нали Тръмп публикува отдавна целия разговор. Дори аз го прочетох. Та аз мога да ви бъда по прецизен информатор за разговора от тоя дето чул нещо си от втора ръка. С какъв акъл сте написали тази "новина,", та и цяла статия?

15

Анонимен

преди 4 години

Кво стана с либерастичните *** ве? Уж почнаха да разселдват Тръмп за Украйна, а той им изби зъбите пак като показа транскрипта на разговора, и после се оказа че поредния криминален демоНкрат заедно със синчето са крали яко. Кофти, а? Бой по дзурлите на уродливите либерастки ***!

14

do 17

преди 4 години

каква конституция спазват бе другарю, просто си работят за демократите,защото са продажници.Освен това са "защитени" - което е едно изкривено удобно понятие - обвиняваме те в нещо,но ако ни "сътрудничиш" ще те измъкнем от съда и дори ще те скрием,това са им анонимните защитени свидетели и освен това приеха че не е нужно лично да е бил,а може така някак си да е чул от някой си,а защо ли този от 1-ва ръка не иска да свидетелства?кухи тикви герберски.

13

yes

преди 4 години

то беше ясно че импийчмънта беше включен в плана им, понеже с ощипаните и русия се изчерпаха, та това "предателство" може би ще раздвижи демократите да гласуват.Значи престъпника байдън няма кой да го разследва и това е, таман укрите почнат и от посолството им дръпнат ушите, па накрая изритват и прокурора им. Престъпниците недосегаеми и се опитват нас да вкарат в играта като изберем тях и изритаме тия които се опитват да се борят с тях. И 3-ти мандат ще направим специално за тръмп докато ви вкара цялата шайка алчни *** в затвора

12

Анонимен

преди 4 години

Ако оня омешания с големите уши и "шведският "цвят на кожата на президентският си бал не беше му се подигравал "Дони ,ти никога няма станеш президент ",Тръмп нямаше да напусне демократите и да си купи републиканците и да спечели изборите след това. И те са същите не си прризнават обаче.Победи ги в собствената им игр .Няма никаква руска намеса , няма никакъв натиск от Тръмп на една забравена (доброволно спала и прибирала пари от него ). Всичко това от един яд който струва пари на данъкоплатците.

11

Гошо

преди 4 години

До АнонименСлед като е против Демокрацията той сам се е отлъчил от светите принципи на евроатлантизма

10

Бау

преди 4 години

До 15Всячески се опитват да махнат откачалката, защото съсипа Америка ....

9

Анонимен

преди 4 години

Що за служби са това да си злепоставят собственият Президент?

8

Анонимен

преди 4 години

Лудите се налудуваха.

7

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че не следва шоуто уволнен си, а импийчмънт

6

Анонимен

преди 4 години

Това не е ли държавна измяна?

5

Анонимен

преди 4 години

Питаха ли руснаците дали могат да махнат Тръмп?