11

Jas

преди 4 години

Аз чак толкова не бих се вълнувал от новата "прогресивна" политика на СА, да не забравяме, че пристига с 200 г. закъснение и че въпреки богатствата, парите и модерните технологии населението на СА воглаве с кралското семейство живеят още в средновековието, що се отнася до модерни възгледи, житейска философия и т.н. А за колегата "феминист" от по-долу: опитай се да обясниш на саудитите термина феминизъм :-) най-напред ще трябва да преживеят Ренесанса и станалите етапи, за да могат да разберат

10

ГЕОРГИ ДИНКОВ,СОФИЯ,

преди 4 години

Като феминист ,който е за равни права между нас,мъжете и жените,се възхищавам с каква бързина Саудитската държава влиза в крак с съвремието.Стъпка по стъпка стигнахме и до тук.Това улеснява туризма и ще се влива валута в икономиката на държавата.Саудитите отвориха широко врати за чужденците и облекчиха туалетите на жените саудитки и чужденки.Браво.100 пъти Браво!

9

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Ще изпуснат дисциплината така, камиларките ще им се качат на главите и накрая ще се пръкне некоя криСталина Георгиева с черно фередже, която ще ги продаде на МВФ барабар с краля и цялата му свита чаршафаци..

8

Анонимен

преди 4 години

Бре, наистина са дали някой петро-долар за агитация. Всеки ден статия за СА! Още са на ниво да търсят фенове. Даже Сев Корея има твърдо ядро от привърженици, чакаме да прочетем какво ще каже първият?

7

Браво

преди 4 години

Все пак правят усилия. Но определено това е истинско наказание да се родиш жена в маймунска държава като тази. Явно много се страхуват от образовани, независими, светски жени, за това ги държат със синджира толкова изкъсо!

6

Анонимен

преди 4 години

Уау добре дошли в 10 век.

5

АнонимеН

преди 4 години

КОРАНА Е НАПИСАН ОТ ПЪРВИЯ ХАЛИШ АБУ БАКАР И НЯМА НИТО ЕДИН РЕД НАПИСАН В НЕГО ОТ ПРОРОКА МОХАМЕД!!СПОРЕД КОРАНА НА ВСЯКО МОМИЧЕ НАД 8 ГОДИНИ СЕ ЗАБРАНЯВА ДА ЧЕТЕ КНИГИ!!!

4

13

преди 4 години

Само луд ще отиде в ислямска държава на почивка.

3

тиква

преди 4 години

условието е да са зачулени да вляазат дест.венни и да излязат дест.венни

2

м дааа

преди 4 години

тукашните силиконки ще могат , освен в Дубай , да заработват и в СА.

1

Анонимен

преди 4 години

Пуснете я още 40 пъти тая глупава статия и камиларитте за които на никой истински българин не му пука. Ще се види колко ще се спазва за местните жени.