98

Данчо Пръча

преди 4 години

Бат Бойко и без това всеки ден открива по един завод. С Фолксваген или без, все тая!

97

Анонимен

преди 4 години

Хаха ГЕРББерите спрете се вече жалкиии

96

Анонимен

преди 4 години

Спрете се бе, смешни ставате вече. Предпочетоха друга държава вместо нас - точка. Такъв плач, такова чудо все едно безплатни автомобили ще раздават.

95

Хайдутин

преди 4 години

Те Фолксваген случайно регистрираха фирма в маниса, Турция с капитал 150млнл евро.

94

Анонимен

преди 4 години

Радвам се , че така стана. Всичко което е зле за политиците е добре за народа.

93

Анонимен

преди 4 години

Е голяма работа, нали всички други са тука, Мерцедес, Тойота, РЕНО, ВОЛВО, ВМВ, БОИНГ,извънземните също имат заводи у нас, а и Тиквата каза че и Хюндай щели да идват.

92

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, от Фолксваген не ги били уведомили, ами те много добре знаят че сте просто едни крадци и дребни душици, и като не са ви уедомили какво ще направите, ще ги съдите ли, егати смешниците, аре утре Тиквата да почне да разправя че Хюндай ще идват.

91

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха ха . Завода е в Турция а герберите още се облизват за комисионни

90

1

преди 4 години

Кокво ревете от ГЕРБ чакайте да дойдот на власт баш крадците и измамници от БКП-БСП тогава ще видете какво е да се живее в България.

89

Анонимен

преди 4 години

Всички нормални хора бягат от Тиквения рай.Що така - не знам.

88

муспи

преди 4 години

В Третата Световна война, която вече е започнала, турция ще изчезне, Цариград ще се върне в християнски ръце - по пророчеството на Мохамед Паша. Кой е той ли? Султан, пробутван като небесен. Мала Азия ще стане огромна военна база, между цивилизацията и диваците. Ние българите ще трябва да се справим с нашите турци и ци$ани, но преди това ще трябва да пратим доживотно в Белене *** и сто хилядната му мафия..

87

Анонимен

преди 4 години

Всички кадърни деца, които ставаха за нещо се изнесоха от Тиквеното блато.Тук останаха единствено отрочетата на Гербавите крадльовци.На Тиквун дъщеря му пък се върна пак от Калифорния.Защото там е никоя, а тука Тато е цар.Няма такава пропаднала държава...Наистина няма.Дори в Ердоганова Турция се живее поне три пъти по-добре.

86

Анонимен

преди 4 години

Гербавата мафия смаза всички шансове на българите за нормален живот!

85

Анонимен

преди 4 години

"Добре де факта ,че бяхме на финала от 30 кандидатки не е ли признание."Баце, само вие от Герп знаете, че сте били на финал. В световните медии - никой даже и не подозира. И от 6 кандидата само пише че са отпаднали всички освен Турция. Още 2018-та. Пък какви финали сънувате, какви шансове... то малко като пропагандата в Северна Корея станахте - и те всяка година заемат почетното второ място в световното по футбол, нищо че световното не е всяка година, хахаха.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86 Ама в Турция не е един такъв завод , десетки са ,а в България нито един , заради Тиквунии крадеца.

83

Хаха

преди 4 години

То не минава и ден без СЕРИОЗНИТЕ ни медии да напишат по 2-3 статии за великия завод на ФереджеВаген. И все уж цитират някви измислени немски медии.. и все фейк нюс. Завода на века за 1 година вече отвори веднъж в Сърбия, в Саудитска Арабия, 3-4 пъти го отворихме в България и десетина пъти в Турция. То ясно че у нас трудно ще съберем тези 4.000 квалифицирани монтажисти да опъват за 1000кинта но пък и защо ни е важно да сглобаваме коли

82

Анонимен

преди 4 години

То голяма драма с тоя завод, голямо нещо... като не искат тука прав им път..ама после хич да не се пънат да се рекламират . Един такъв завод нито ще оправи Българската икономика , нито Турската. С 4000 работещи и изнасяне на печалбата, че то Кауфланд е по добър инвеститор

81

:))

преди 4 години

Мачът свърши, а нашите искат още едно продължение от съдията ,поне до изборите :))))

80

Анонимен

преди 4 години

В България се строят заводи ама от турците а вие все още злобеете ли злобеете погледнете реалността вече събудете се от параноята.

79

Анонимен

преди 4 години

Вос вос са решили да правят новите СУВ модели в България ама като играчки.