332

Нищо ново

преди 4 години

Ако успеят да вкарат някой и друг депутат ще са следващата патерица на Бойко. Патриотите вече взеха да издишат, Марешки е дантел-марка, остава ДПС но там всичко е скрито-покрито. Търси се следващият. Разбира се всичко ще бъде маскирано приказки с принципи и обновление. Който иска да вярва.

331

Новини от бъдещето..

преди 4 години

Годината е 2028 и партията "Няма Такава Държава" е на власт.Слави Трифонов е премиер. "Интелектуалецът" Кулеков е президент а Ванката,дето носеше чайче на гологлавия е министър на вътрешните работи.Във всеки чалга бар има офис на водещата партия а в столицата на мястото на паметника на руските освободители-огромен монумент на куклата от предаването КуКу.Химна на страната е сменен с вече припяваната от всички "Комбайнеро-интелигентска" а Премиерът ще изнася своя 879 концерт в помощ на бедните.

330

Анонимен

преди 4 години

Ами до сега наистина не се е чуло да е имало някъде някога такава държава,където е достатъчно да си с ,,болно чувство за важност'',и успехът в обществото да ти е в кърпа вързан.Явно в ,,така държава'' за да бъдеш някой не е нужно да притежаваш някакви по-добри качества,а са достатъчни само комплексите за избиване.Колкото по-големи,толкова по нагоре във властта.Е кажете ми тогава имали някъде ,,такава държава'' ?

329

Анонимен

преди 4 години

От Кога тия Дето Разказват Вицове Ходят и Има Нужда от Охрана ???? Престъпник !!!

328

Анонимен

преди 4 години

Следващия Гладен Долен Престъпен Бос !!!

327

Стига ШУТОВЩИНА!

преди 4 години

"Няма такава държава" - НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!

326

МАЛКО КОНСПИРАЦИЯ

преди 4 години

Едни хора с плитчици харесват тази територия, и затова искат да "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" - България. Съвпадението съвсем не е случайно, символите са много важни при тях. Слави чрез послушанието на господарите си масони прокарва много отдавна техните интереси. Ротшилд е казал че след време НЯМЯ ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА - България.

325

Анонимен

преди 4 години

това е връх на ...... айде да не казвам на какво!!!! Що за име - на шоу Да , но на Партия , на партия , ..... е не мога да го приема насериозно ! Така или иначе партия се създава за да се вземе властта и да се реализира Програмата на партията , ,, ако има такава , разбира се ! Ама все пак - смешно име съгласете се :)

324

Няма такъв Идиот

преди 4 години

Така е, трябвало да се кръсти партията !

323

Анонимен

преди 4 години

Гологлав *** интересното е хората които му се връзват колко мозък имат точно .,...

322

Анонимен

преди 4 години

Имаше и партия на един Рапър. , Светльо. Сега Чалгар . Не съм чул попфолк певицата Сашка ще правили партия.

321

Анонимен

преди 4 години

"Е няма такава държава," Чалгар да прави партия. - Е ми няма. Които знае няма да гласува за такава партия.

320

Така е ..

преди 4 години

Не се притеснявайте. Партия еднодневка , като тази на Бареков.Дори няма да я регистрират под това име.

319

Рон Бургунди

преди 4 години

Забелязал съм, че всичко трябва да се тълкува наобратно.Това е човешката психика. Неусетно се издаваме какви сме в отрицанието.Слави е жаден за власт. На него чукунддурите от шоуто не му стигат и то си личеше по начина, по който се отнасяше към тях. А повечето бяха по образовани от него, което го вбесяваше.Пази боже този младеж да вземе властта.Неговото его няма таван. Той е изключително комплексирана личност.

318

Наблюдател

преди 4 години

Когато имаш пари искаш власт, нормален процес. Нека не се лъжем, лицето Станислав Трифонов иска власт.

317

Скептик

преди 4 години

Най вероятно Трифонов е новият партньор на посолството на САЩ. Това е лоша новина за ВМРО, СДС, БСП и ГЕРБ. Последните ще се оттичат постепенно и ще направят парламентарно мнозинство между Има такава Държава и Няма такава Държава в следващия Парламент.

316

Костадинов

преди 4 години

Дами и господа,вдъхнете дълбоко въздух и викнете три пъти "Ура! ' - задава се нов ... г"н Бареков ! Каква всеотдайност,каква прозрачност,какво шикалкавене,какво жонгли ране с данни и "факти" -това го може само една личност : УЧИНДОЛЕЦ с много богато и развихрено въображениее :))) Давай мераклийо напред,а ние в ... обратната посока ! Така с общи усилия вече няма да те гледаме и на ТВ-екрана...Но,понеже у нас навсякъ де е ДЕМОКРАЦИЯ - папкай си ципорки,колкото искаш!

315

Анонимен

преди 4 години

Кариеризъм,бездушието,възкресяването,подлизурството ,егоизъм е социална деформация на човека ,а и ти доказа,че бързият ти преход от по ниско към по високо равнище на живот си едно отрицателно явление ,принизен морал и безкритично подражание на властта и парите.

314

Законотворци

преди 4 години

Защо Референдумите не събират мнозинтство.Защото БГ не протестира срещу този Закон, ако 5% гласуват и законът отчете тяхното мнение, на следващият Референдум ще гласуват 79%.Проблемът е в нас, не в тях.Властта винаги иска да запази комфорта си и уюта на парлавентарното си битие, произтичащите от него милиарди.

313

Законотворците

преди 4 години

Проблемът са Законотворците, който и да дайде на власт, ако няма будно гражданско общество да подкрепи - полицаи, учители, лекари, медии - няма как да стане.Проблемът не е в тях, проблемът е в нас.