14

начо

преди 4 години

тоа бабунгер милотиновата все едно и също повтаря като развален грамофон нито е за гледане нито е за слушане

13

гд

преди 4 години

Помпео отиде да им напомпа самочуствието,че влизат в нату е те веднага се наежиха.

12

Гьостерица

преди 4 години

Да, ще се реши, като стане Гоце и ви отвърти два шамара и на едните, и на другите. За какво изобщо храним политици в България и Македония, само да се дърлят?

11

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам защо официално българската държава разговаря с таканаречената македония. такава държава няма, нямало е и няма да има.

10

Така е ..

преди 4 години

Нека първо да оправим заплати , пенсии, здравеопазване , престъпност , русофилщина и след това да се захванем с Гоце Делчев. Той не ни е никакво грижа.

9

Защо?

преди 4 години

Защо се поставя един незначителан въпрос ,като какъв е бил Гоце Делчев? По важно е да признаят ,че такава държава преди 1945 година не е имало и тя няма нито език, нито история ! През следващите години в Македония се наслои омраза към България , която и сега се преподава в учебниците им! За това трябва твърд курс/ като Гърция/, а не някакви увъртания за"добросъседски отношение"!

8

V

преди 4 години

В нормална държава да има предаване Брюксел едно е все едно през комунизма да имаше предаване Москва едно по БНТ . Ка може да има такива анти български телевизии ???

7

Антон

преди 4 години

До БългаринТочно това е!Един народ, две държави!

6

Начо

преди 4 години

Т.н.северна Македония ще е третата албанска държава,къф Делчев кви пет лева.Още сега в Скопие всичко е албанско

5

Бончев

преди 4 години

Г Делчев е бил българин,който е работил за македонски политически проект,което е било в услуга на македонизма.Прави едно единствено посещение в одринско от където е изгонен за проповядване на сепаратизъм.Тракийските българи са отстоявали само и единствено присъединяване към България.

4

Анонимен

преди 4 години

Сантименталностите не са за предпочитане. И първата руска държава е със столица Киев, но с неправилна политика сега Киев им е направо враг.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз очаквам някаква неясна формулировка,от която нашите пак ще изпаднат в екстаз.Това ще бъде с цел да свалим гарда и да тръгне всичко по старо му.Целта е да се намали напрежението в българското общество,което вижда отстъпване от националните интереси и може повлияе негативно на управляващите преди изборите.Докато не се променят учебниците в Скопие,не бива да се допуска никакво напредване по главите за образование и добросъседство.

2

Българин

преди 4 години

Не става дума САМО за Г. Делчев, ами за признаване на обща история и култура до края на ВСВ, един език и до днес и т.н. Гоце Делчев и раните личности са само камъчета в общата мозайка. Както имаше до скоро две германски държави, но една нация с обща история до 1949 г.?

1

Анонимен

преди 4 години

България, като вкара Северна Македония в ЕС, си вкарва албанската мафия у нас, както и радикален ислям. Северна Македония е многоетническа държава със силен прираст на нехристиянското население.Това, което Живков успя да предотврати със смяната на имената, ще бъде пометено бързо-бързо чрез правото на свободно придвижване, уседналост и работа.