151

народ

преди 3 години

часни уроци да но има учители които ви гледат децата и вьв децките градини там няма часни уроци една заплата и това е там е наи лошо нямат допалнителен доход ДО 127Наи засегнати са учителите по дезки гради и ясли там трява да има дратично овеличение на заплати работят с групи от 30 деца в германия работят в групи по 8 деца

150

Я па ти..

преди 4 години

До ЗА БОРИСОВ 149 Този видов ден Жан Виденов ли е ,или Корнелия Нинова ? Хи,хи..!

149

Анонимен

преди 4 години

Учителите са едни от малкото държавни служители, на които има голям смисъл да се повишат заплатите. Те трябва да са доста над средните, защото от труда на тези хора, зависи нивото на цялата държава.Отделен въпрос е, че трябва реформа и в самото образование. Струва ми се никак не лоша идея, по финландския модел, да се забранят частните училища и да се повиши драстично нивото на държавните. Така доброто образование няма да зависи от материалното положение, а от способностите.

148

Мустафа

преди 4 години

При Бойко заплатите вече са два пъти по-големи отколкото при наш Реджеб!А турското стадо блее ли блее...

147

Анонимен

преди 4 години

Управление на обещанията. Дела-нула.

146

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** пак ги изкара от неговия джоб!

145

момо

преди 4 години

До 121За кое НРБ иде реч? Вие хапчета пиете ли редовно? В тоя сайт влизат май само почитателите на Хитлер и Сталин.

144

много хейтъри

преди 4 години

Вие не спите ли бе? От злоба ще позеленеете. Чакам БСП да дойде на власт и да даде 1 млрд. лв. за учителските заплати. Ако може при курс 3000 лв за долар.

143

ЗА БОРИСОВ

преди 4 години

ПРЕД ИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ ВАЛЯТ КАТО ЕСЕНЕН ДЪЖД ОТ ГЕРБЕРСКОТО НЕБЕ НАД ГРОБАРСКАТА БЪЛГАРИЯ! НО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН , ТОГАВА БОРИСОВ ЩЕ РАЗТЕГЛЯ НАГЛИТЕ ЛЪЖИ НА ТОПЛО СРЕД СЪКИЛИЙНИЦИ!

142

СС

преди 4 години

Не останаха деца в България какви учители какви заплати !!!

141

Няма народ

преди 4 години

Браво бе. След дъжд качулка. За всичко ли така ще прави нашият вожд? Като няма накъде по - зле да бъде ами хайде да пипнем нещичко. Така не се прави добра държава.

140

Анонимен

преди 4 години

Стига вече лъжи те и за Мед. сестри бяха 50 млн. Но до тях не стигнаха.

139

Анонимен

преди 4 години

Чичо Бойко ще ви купи колело....

138

северозапа

преди 4 години

Той и на медицинските сестри ОБЕЩА нооооооооооо-ЯДЕЦ !Иначе е симпатяга особено когато ЛЪЖЕ !

137

121

преди 4 години

Кога в НРБ ще има общо национална стачка ? Айде бе, много срамежливо племе, минаха 30 год вече. Или чакате Славчо да ви освободи.

136

Анонимен

преди 4 години

Браво,г-н Борисов.Надявам се скоро да подадете оставка,защото задминахме Западна Европа по стандарт и започнаха да ни завиждат.

135

до 103

преди 4 години

Ще ти обясня как.Средната заплата през 1987 година беше 224,75 лева.Значи ако работника е трябвало да вземе 600 то 375,25 лева са били отделяни за заплата на партийните,комсомолските секретари в завода,за партийната и комсомолска окръжни организации и т.н.И така са се издържали всички партийни организации.Партийните секретари не са работели нищо а са получавали повече от работниците в заводите!

134

Смирен депутат

преди 4 години

Даскалите повече от минималната заплата не трябва да вземат, световна криза е,а и авто парка на депутатите отдавна не е подменян.

133

Анонимен

преди 4 години

Касно е Тикво!!!!!И 500 милиона да "дадеш", вече е късно...Лесно се руши, трудно и бавно се гради.Минимум едно поколение ще ни трябва за да можем да достигнем нивото на образование и култура от времето на Соца!Проблема е - а, имаме ли това време като нация, и има ли воля, и желание от страно на политическият ни елит!?Съмнявам се!

132

до 125

преди 4 години

БСП и ГЕРБ са лявата и дясната ръка на БКП.Независимо дали гласуваш за лявата или дясната ръка да знаеш,че и двете се командват от едно и също място.