24

Боби

преди 4 години

Браво Ивет!

23

то спорт... яд

преди 4 години

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ, Иве за емоциите! Важни са не стотните, а Здравето!Невъзвръщенци, no comment, pleaceИвет освен, че бори Черни(физика бре), бори и счупено бедро от Гърция (напомня ми за Данчо Йовчев).Тук може да има машини по бързосплетничене, но нека застанат до нея на пистата и пак ще попишем!Отново, Браво Ивет ;)

22

Анонимен

преди 4 години

Браво на Ивет, голяма е симпатяга.

21

Анонимен

преди 4 години

До До 16:а кой плаща екскурзиите на "висши" държавни служители и политици? тя поне прави нещо !

20

Анонимен

преди 4 години

До 17 Не се превъзбуждай и недей да изпадаш в оргазъм докато защитаваш негRite!Никой не с нищо не ги обидил ,а коментираме нашата атлетка!И недей да си толкова сигурен ,че израза ,,Най-бързата бяла жена" е обида за черно кожите и е подсъдно в САЩ!

19

ШибиРиби

преди 4 години

Може да вземе само некой с бронзов тен.

18

Анонимен

преди 4 години

Хахаха как бронз, като в предпоследна? Това шега ли е хахахахха

17

До 16:

преди 4 години

Нито е най-бързата "бяла" жена, нито има състезания само за бели. Този постинг в САЩ биха го квалифицирали като расистки и биха те съдили. А кой е най-добрия чернокож програмист или най-добрия китайски хирург?Стига с тези платени екскурзии, ако ще ходи на олимпиадата да си плаща сама ексурзията, България е бедна държава за да плаща екскурзиите на 40-годишни брантии.

16

Голяма работа...

преди 4 години

...ти си на тези години седма в света, за което шапка ти свалям-поклон. Колко бедни малки държави в света могат да се похвалят да имат толкова дисциплиниран спортист като теб? Благодаря ти, че те имаме!

15

Анонимен

преди 4 години

Най-бързата бяла жена в света! Шапки долу! Браво, момиче!

14

a

преди 4 години

Аман от тая бе.... Все като няква героиня ми я показват. Тича жената, ама не достатъчно. Всеки път нашите *** просто ни я пробутват, че като медал ще печели. ЕМИ НЕ, НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ. Пък гледам и медал си мислела, че може да вземе. Алооооооооо, немаш шанс, моме, ти НИКОГАняма да си на нивото на Йорданка Донкова!!!

13

Жо

преди 4 години

БЕЗ ДА СЪМ расист, ще споделя свои наблюдения.В бяганията чернокожите атлети са много и са доминиращи, но в хвърлянията, високия и овчарския скок, в многобоя, както и в късите препятвия са рядкост.

12

евала

преди 4 години

Браво на Ивет!Изненадах се от представянето й. Пожелавам и още много успехи.

11

Балкан турист

преди 4 години

Едва ли може да постигне нещо на следващата Олимпиада и само ще харчи пари от иначе изтънелия джоб на българина. Нека се знае, че парите за нейните екскурзии идват от милиардите борчове, които прави Тиквата и тези пари в бъдеще ще трябва да се връщат. Вместо за ексурзии с тези средства можеха да се построят спортни обекти за трениране на младите.

10

Анонимен

преди 4 години

Никакъв шанс за медал нямаше. Пето място беше максимума. И това про положение, че ги нямаше няколко доста по-добри от нея. На олимпиадата ако стигне финал ще е голям успех.

9

Анонимен

преди 4 години

До да попитамОТГОВОР- Има успехи! Европейска шампионка е на 200 метра. Освен това с постижение от 10,73 сек на 100 метра стана най-бързата бяла жена в света.А ти, какви успехи имаш, кой те знае?

8

ДинкоАТВ

преди 4 години

Егати швейцарките и чудото.

7

asd

преди 4 години

С тези финали на практика е на върха в атлетиката и то дълги години. Единствената бяла във финалите. конкурентите ѝ са от държави с много инвестиции в спорта.

6

Един

преди 4 години

"швейцарката Муджинка Камбунджи" муахахахах

5

Бог да я благослови!

преди 4 години

Красива жена с боен дух и отличен атлет. Това е Ивет Лалова.Това е България.